HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.03 17:19 Frissítve: 2017.11.03 17:47

Milan: „Már nem kell sok helyzet” – a bajnoki gól nélküli 38 milliós támadó

A nyáron mintegy 200 millió euróból megerősített Milan egyik legnagyobb vétele André Silva volt, a portugál válogatott támadó 38 millióért érkezett a Portótól. És még egy gólt sem szerzett a Serie A-ban.

HIRDETÉS

 

Ez persze nem jelenti, hogy kudarcot vallott volna eddig a klubnál, hiszen az Európa-ligában a selejtezőkkel együtt például nyolc mérkőzésen hat gól és egy gólpassz a mérlege – viszont ettől függetlenül tény, hogy a bajnokságban hat meccsen (322 perc alatt) még egyszer sem tudott betalálni.

„A Milanhoz szerződés? Amikor az ügynökömet megkeresték, nagyon boldog voltam, nem számítottam rá – mondta az átigazolásával kapcsolatban André Silva. – Rögvest elfogadtam az ajánlatot.”

„Fontos számomra, hogy elkezdjem termelni a gólokat a Serie A-ban, és hogy minél több helyzetem legyen, ugyanakkor biztos vagyok benne, már nem kell sok helyzet ahhoz, hogy megtörjön a jég” – tette hozzá a 22 éves támadó.

André Silva kifejtette, nem hasonlítaná magát senkihez, ő igyekszik saját maga lenni, a korábbi Milan-játékosokat illetően pedig Pippo Inzaghi, Andrij Sevcsenko és Rui Costa játékát kedvelte különösképpen. Továbbá mindegy számára, hogy egyedül csatárként szerepel, vagy egy előretolt ék mögött visszavont szerepkörben, a legfontosabb, hogy játsszon.

André Silvát jelenlegi társairól is faggatták.

„A legviccesebb csapattársam Antonelli. Donnarumma? Jó, de én jobb vagyok. Kedvenc csapatom? A Milan! A San Siro? Különleges hangulata van, amit már a kispadon is érez az ember. A futballon kívül szeretem feltérképezni a várost, ugyanakkor otthon is jól elvagyok egy PlayStationnel”
– mondta.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS