Milan: Ibrahimoviccsal jó esélyünk lenne a bajnokságra - Ronaldinho

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.08.27. 07:51
Ronaldinho, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának brazil légiósa nagyon örülne, ha együtt futballozhatna Zlatan Ibrahimoviccsal, az FC Barcelona svéd játékosával.

„Nagyszerű lenne, ha Milánóba jönne, számomra igazi megtiszteltetés volna – fogalmazott a dél-amerikai labdarúgó, aki korábban szintén a katalán fővárosból érkezett az AC Milan együtteséhez. – Most türelmesen várnunk kell, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő."

A brazil futballista elmondta, keményen készültek az idényre, mert szeretnék a lehető legtöbb trófeát begyűjteni a svéd center nélkül is, de vele aztán különösen:

„Most van esélyünk arra, hogy megnyerjük a bajnokságot" – mondta.

A milánói és a barcelonai klub napok óta tárgyal Ibrahimovic átigazolásáról: a katalánok állítólag 40 millió eurót kérnek érte, amire csütörtökön késő esti olasz lapinformációk szerint az olaszok rábólintottak.

A svéd játékos korábban a Juventusban, majd az Internazionaléban szerepelt, ahonnan tavaly nyáron került a spanyol szupercsapathoz, de nem igazán tudott alkalmazkodni Josep Guardiola együttesének stílusához. Ezzel együtt 42 meccsen 22 gólt lőtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik