Milan: „Ha nem lenne a futball, már börtönben lennék…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.20. 12:43
null
A börtön helyett az európai elitben (Fotó: Reuters)
Jérémy Ménez, az AC Milan labdarúgócsapatának francia támadója elmondta, ha nem lenne a futball, nagy valószínűséggel valamelyik börtönben kötött volna ki.

„Sosem feledem, honnan jöttem. Párizs egyik legrosszabb kerületében nőttem fel, a drogok és a bűnözés miatt rengeteg barátom a börtönben kötött ki. Nagy valószínűséggel én is így jártam volna, ha nincs a futball… Fiatalon nem gondolkodik az ember, szükséged van a pénzre, és szinte bármit megteszel, csak hogy megkapd, amit akarsz. Persze én is csináltam butaságokat, de a labdarúgás miatt sosem hagytam magam lerántani a mélybe” – mondta Ménez a La Gazzetta dello Sportnak, aki azt is elmondta, miért utasította vissza az MU ajánlatát.

„A Sochaux-ban futballoztam, amikor megkeresett Sir Alex Ferguson. Tizenhat évesen úgy éreztem, még nem jött el az ideje, hogy egy akkora klubhoz szerződjek, mint a Manchester United. Nem bántam meg a döntésemet, biztos vagyok benne, ha akkor bólintok, nem jutok ilyen messzire” – tette hozzá a francia, aki 2014 júniusában került a Paris Saint-Germaintől Milánóba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik