nemzetisport.hu 2017.09.01 10:52 Frissítve: 2017.09.04 11:45

Milan: „Aubameyang vissza akar jönni, de a BVB nem adta”

Massimo Mirabelli, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan sportigazgatója az átigazolási időszak vége után érdekes részletet árult el Pierre-Emerick Aubameyanggal, a Borussia Dortmund sztárjával kapcsolatban.

 

„Aubameyang vissza szeretne térni hozzánk, a Dortmund azonban nem akarta eladni” – mondta el Mirabelli a piros-feketék konferenciáján.

„Fantasztikus játékos, aki szeretne ismét Milánóban játszani, ám néhány »házasság« különféle okok miatt sajnos nem jöhet létre. A németek egyszerűen nem akartak tőle megválni, ragaszkodtak hozzá.”

„Sok helyen olvastuk, hogy egy támadó és egy szélső még hiányzik a keretből. Reméljük, csak ennyiben hibáztunk. Megítélésünk szerint jó munkát végeztünk, jó játékosokat szerződtettünk, és tizenegy új futballista megszerzése nem könnyű feladat. Január mindenesetre nincs messze, mi pedig készen állunk rá…” – nyilatkozta sokat sejtetően Mirabelli.

„A szándékunk, hogy új korszakot nyissunk a Milan történetében, így elsődleges szempont volt az együttes átlagéletkora, hiszen hosszú távra tervezünk. Nem gondolom, hogy megismételjük a mostani átigazolási időszakot. Rájöttünk, hamar meg kell mutatnunk magunkat, nehogy lebecsüljenek.”

A Milan Nikola Kalinic mellett Fabio Borinit, Antonio Donnarummát, Franck Kessiét, Lucas Bigliát, Ricardo Rodríguezt, Mateo Musacchiót, Hakan Calhanoglut, Andrea Contit, André Silvát és Leonardo Bonuccit igazolta át a nyáron.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.12.23 12:32:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A címvédő egy góllal legyőzte odahaza a Romát, sorozatban nyolcadszor maradt kapott gól nélkül a Juve.

2017.12.09 20:35:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A szlovén kapus eszén nem tudtak túljárni a Juventus támadói • 44 bajnokin át tartó torinói sorozat ért véget.

2017.12.01 20:08:10

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Elhozta délről a három pontot a Juventus, ráadásul a győztes gólt a „hűtlen” támadó szerezte.

2017.11.14 16:54:19

Olasz labdarúgás MAROSI GERGELY

Közel 45 millió olasz még nem láthatott ilyet. Ez a gödör alja, vagy elhúzódó futballválságra kell készülni?