HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.01 10:52 Frissítve: 2017.09.04 11:45

Milan: „Aubameyang vissza akar jönni, de a BVB nem adta”

Massimo Mirabelli, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan sportigazgatója az átigazolási időszak vége után érdekes részletet árult el Pierre-Emerick Aubameyanggal, a Borussia Dortmund sztárjával kapcsolatban.

HIRDETÉS

 

„Aubameyang vissza szeretne térni hozzánk, a Dortmund azonban nem akarta eladni” – mondta el Mirabelli a piros-feketék konferenciáján.

„Fantasztikus játékos, aki szeretne ismét Milánóban játszani, ám néhány »házasság« különféle okok miatt sajnos nem jöhet létre. A németek egyszerűen nem akartak tőle megválni, ragaszkodtak hozzá.”

„Sok helyen olvastuk, hogy egy támadó és egy szélső még hiányzik a keretből. Reméljük, csak ennyiben hibáztunk. Megítélésünk szerint jó munkát végeztünk, jó játékosokat szerződtettünk, és tizenegy új futballista megszerzése nem könnyű feladat. Január mindenesetre nincs messze, mi pedig készen állunk rá…” – nyilatkozta sokat sejtetően Mirabelli.

„A szándékunk, hogy új korszakot nyissunk a Milan történetében, így elsődleges szempont volt az együttes átlagéletkora, hiszen hosszú távra tervezünk. Nem gondolom, hogy megismételjük a mostani átigazolási időszakot. Rájöttünk, hamar meg kell mutatnunk magunkat, nehogy lebecsüljenek.”

A Milan Nikola Kalinic mellett Fabio Borinit, Antonio Donnarummát, Franck Kessiét, Lucas Bigliát, Ricardo Rodríguezt, Mateo Musacchiót, Hakan Calhanoglut, Andrea Contit, André Silvát és Leonardo Bonuccit igazolta át a nyáron.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.17 22:49:43

Olasz labdarúgás THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Cristiano Ronaldo előtt éppen honfitársa példája lebeghet, azzal a különbséggel, hogy nem halmozná a bajnoki aranyakat és Szuperkupa-sikereket. A Juve BL-diadalával is beérné.

2018.07.17 13:04:05

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A 240 millió euróról lemondó (!) Ronaldo mellé még Pogba és Marcelo is befuthat.

2018.07.16 17:22:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„A játékosok ilyen korban Katarba vagy Kínába szoktak igazolni, örülök, hogy a Juve megkeresett.”

2018.07.11 00:07:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Jobb aligha történhetett volna az olasz futballal, mint Cristiano Ronaldo érkezése.

2018.06.30 08:43:58

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

Egy focitábor nagyköveteként Budapesten járt a kilencvenes évek népszerű olasz futballistája.

HIRDETÉS
HIRDETÉS