Milan: a szerdai balhéval eldőlt Ibrahimovic jövője – sajtóhír

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.14. 14:40
null
Ibrahimovic a Hammarby edzésén (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülések szerint eldőlt Zlatan Ibrahimovic milánói jövője. A 38 esztendős svéd januárban úgy írt alá féléves megállapodást a Milannal, hogy a tapasztalatok alapján nyáron közösen dönthetnek az egyéves hosszabbítás mellett. A veterán támadó a jelek szerint inkább a búcsú felé hajlik…

Korábban mi is beszámoltunk a hírről: olasz sajtóértesülések szerint kifejezetten rosszul sült el, hogy a Milan jelenlegi ügyvezető igazgatója, Ivan Gazidis személyesen is kilátogatott a csapat szerdai tréningjére. Ibrahimovic állítólag azon húzta fel magát, ahogy a sportvezető a klub jövőbeli terveiről beszélt. A szóváltás hamar hangos vitába és ordítozásba csapott át.

A Gazzetta dello Sport szerint a történtek megpecsételték a Milan és Ibrahimovic közös sorsát. A svéd támadó korábban úgy nyilatkozott, a saját teljesítményétől teszi függővé, hogy nyáron lejáró szerződését még egy évre meghosszabbítja-e Milánóban, avagy távozik.

Az olaszok szerint Ibra a búcsú mellett döntött, s amint véget ér az idény, ahhoz a Hammarbyhoz szerződik, amelynek múlt év óta résztulajdonosa. A 38 esztendős futballista a koronavírus miatti kényszerszünet jelentős részét Svédországban vészelte át, és épp a Hammarby játékosaival készült együtt.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Milannak megvan a terve a veterán klasszis pótlására: a Real Madridnál eddig csak epizódszerephez jutó Luka Jovics szerződtetése lehet Gazidisék legfőbb célja a következő átigazolási időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik