HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.21 15:02 Frissítve: 2017.07.22 01:19

Milan: „A hab még hiányzik a tortáról” – újabb sztár érkezik?

Marco Fassone, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan ügyvezető igazgatója még egy sztárigazolást tervez a nyáron a piros-feketék keretének további megerősítése érdekében.

HIRDETÉS

 

A néhány hónapja tulajdonosváltáson áteső Milan eddig elképesztő átigazolási szezont produkál, hiszen szerződtette Fabio Borinit, Antonio Donnarummát, Franck Kessiét, Mateo Musacchiót, Ricardo Rodríguezt, Hakan Calhanoglut, Andrea Contit, André Silvát, Leonardo Bonuccit és Lucas Bigliát, emellett szerződést hosszabbított a csodagyereknek kikiáltott Gianluigi Donnarumma kapussal is.

A jelek szerint azonban a piros-feketék még nem végeztek, Marco Fassone, az olasz csapat ügyvezető igazgatója legalábbis egy sztár leigazolását tervezi.

„Mondjuk úgy, hogy ismét belevágtunk valamibe, dolgozunk az ügyön – mondta Fassone sokat sejtetően a La Gazzetta dello Sportnak. – Mindenesetre nem sietünk, valamint attól is függ a folytatás, hogyan tudjuk értékesíteni a játékosainkat. Rendkívül jó a jelenlegi keretünk, azonban a »hab még hiányzik a tortáról«. Egy kiváló futballista, egy sztár szerződtetéséről beszélek.”

„Minden vásárlást a megfelelő összegért kell lebonyolítanunk. Hogy Andrea Belotti, Pierre-Emerick Aubameyang vagy Nikola Kalinic a kiszemelt? Ki tudja, lehet, hogy más, egy Mr. X…”

„Több játékos is volt egyébként, akinek a megszerzéséhez közül jártunk, ám végül nem sikerült a transzfer. Ilyen például Sead Kolasinac (ő az Arsenalhoz ment – a szerző). Időnként akadtak bosszantó pillanatok, ám sosem álltunk meg, folytattuk tovább.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS