HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.21 15:02 Frissítve: 2017.07.22 01:19

Milan: „A hab még hiányzik a tortáról” – újabb sztár érkezik?

Marco Fassone, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan ügyvezető igazgatója még egy sztárigazolást tervez a nyáron a piros-feketék keretének további megerősítése érdekében.

HIRDETÉS

 

A néhány hónapja tulajdonosváltáson áteső Milan eddig elképesztő átigazolási szezont produkál, hiszen szerződtette Fabio Borinit, Antonio Donnarummát, Franck Kessiét, Mateo Musacchiót, Ricardo Rodríguezt, Hakan Calhanoglut, Andrea Contit, André Silvát, Leonardo Bonuccit és Lucas Bigliát, emellett szerződést hosszabbított a csodagyereknek kikiáltott Gianluigi Donnarumma kapussal is.

A jelek szerint azonban a piros-feketék még nem végeztek, Marco Fassone, az olasz csapat ügyvezető igazgatója legalábbis egy sztár leigazolását tervezi.

„Mondjuk úgy, hogy ismét belevágtunk valamibe, dolgozunk az ügyön – mondta Fassone sokat sejtetően a La Gazzetta dello Sportnak. – Mindenesetre nem sietünk, valamint attól is függ a folytatás, hogyan tudjuk értékesíteni a játékosainkat. Rendkívül jó a jelenlegi keretünk, azonban a »hab még hiányzik a tortáról«. Egy kiváló futballista, egy sztár szerződtetéséről beszélek.”

„Minden vásárlást a megfelelő összegért kell lebonyolítanunk. Hogy Andrea Belotti, Pierre-Emerick Aubameyang vagy Nikola Kalinic a kiszemelt? Ki tudja, lehet, hogy más, egy Mr. X…”

„Több játékos is volt egyébként, akinek a megszerzéséhez közül jártunk, ám végül nem sikerült a transzfer. Ilyen például Sead Kolasinac (ő az Arsenalhoz ment – a szerző). Időnként akadtak bosszantó pillanatok, ám sosem álltunk meg, folytattuk tovább.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS