Llorente a nyártól a Juventust erősíti - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.01.24. 13:27
null
Llorente jövője fehér-feketében folytatódik – hirdeti a Juventus honlapja
A Juventus labdarúgócsapatának hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta, hogy a spanyol világbajnok támadó, Fernando Llorente július 1-jétől a torinói klubnál folytatja pályafutását.

 

Az Athletic Bilbao 27 éves csatára négyéves szerzést kötött a „zebrákkal”, ám csak a nyáron csatlakozik új klubjához, miután lejár a szerződése a baszkoknál. Éves fizetése 4.5 millió euró lehet.

A pamplonai születésű, bilbaói nevelés „Oroszlánkirály” kilenc, felnőtteknél eltöltött szezon után hagyja el a baszk együttest, amelyben pályafutása során eddig 334 mérkőzésen 104 gólt szerzett. Llorente az elmúlt idényben a spanyol Király-kupa és az Európa-liga fináléjáig segítette csapatát, válogatott szinten pedig a 2010-es vb-győzelem mellett részese volt a tavalyi Eb-sikernek is.

A La Gazzetta dello Sport Llorente szerződtetésének véglegesítése mellett arról is beszámol, hogy a torinóiak közel kerültek Lisandro López megszerzéséhez is, ám a tárgyalások még folynak az Olympique Lyonnal arról, hogy a 29 éves argentin csatár milyen feltételekkel – és milyen ellenérték esetén – csatlakozhat a Juventushoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik