Juventus: közel a megegyezés az Ajaxszal De Ligtről – sajtóhír

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.11. 13:02
null
Matthijs de Ligt hamarosan már a Juventus játékosa lesz? (Fotó: AFP)
Holland sajtóhírek szerint az Ajax és a Juventus labdarúgócsapata közel áll a megegyezéshez Matthijs de Ligt játékjogát illetően.

 

A 19 esztendős védő jövőjével kapcsolatban rengeteg pletyka látott napvilágot az elmúlt hetekben, De Ligtet összeboronálták már a Barcelonával, a Manchester Uniteddel és a PSG-vel is, azt követően pedig, hogy Cristiano Ronaldo a Nemzetek Ligája-döntő után a Juventushoz invitálta a hollandot, elkezdtek felerősödni a hangok, melyek szerint a fiatal játékos Olaszországban köthet ki.

A holland De Telegraaf szerint is az utóbbi forgatókönyv valósul meg, a lap ráadásul úgy tudja, hogy a Juve és az Ajax közel áll a megegyezéshez, s a felek vélhetően két-három napon belül meg is állapodnak. A holland újság arról cikkez, hogy az „öreg hölgy” az eddigi 50 millió eurós ajánlatán emelt egy jókorát, már 67 millió eurót fizetne, s mivel különböző bónuszokkal együtt ez az Ajax által kért 75 millió euró közelében van, így nagyon közel a megegyezés.

A De Telegraaf azt is tudni véli, hogy De Ligt és a Juventus a személyes feltételekben már megállapodott – a lap szerint a középhátvéd ötéves szerződést köt majd új csapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik