NL: CR azt kérte, szerződjek a Juventushoz – De Ligt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.10. 08:04
null
Matthijs de Ligt és Cristiano Ronaldo egy csapatban? (Fotó: AFP)<br />
Cristiano Ronaldo, a Juventus klasszisa a portugálok vasárnapi, Hollandia elleni Nemzetek Ligája döntője után azt kérte Matthijs de Ligttől, hogy a nyáron igazoljon az olasz rekordbajnokhoz.

 

Mint ismert, az Európa-bajnoki címvédő Portugália legyőzte odahaza Hollandiát az első Nemzetek Ligája fináléjában, az aranymérkőzést egyetlen gól döntötte el.

A találkozót követően Cristiano Ronaldo, a portugálok sztárja odasétált az ajaxos Matthijs de Ligthez, s váltott vele néhány szót, ami után a holland védő csak mosolygott. A 19 éves futballista elárulta, hogy mit mondott neki CR.

„Ronaldo arra kért, szerződjek a Juventushoz
– idézi De Ligtet a NOS. – Elég váratlanul érintett, úgyhogy kicsit ledöbbentem, és mivel nem értettem, így először nevettem a dolgon, de végül nem mondtam neki semmit.”


A védő elmondta, egyáltalán nem zavarja, hogy egyelőre nem született döntés arról, hol folytatja.

„Az átigazolási időszak még csak most kezdődött el, és egy ideig tart majd. Most elmegyek nyaralni, szeretnék pihenni kicsit, mert hosszú idény volt. Közben majd átgondolom, mit szeretnék, mi a legjobb nekem, aztán döntök. Egy hozzám hasonló fiatalnak fontos, hogy olyan klubhoz igazoljon, ahol rendszeresen pályára léphet, ez lesz az elsődleges szempont.”


NEMZETEK LIGÁJA
DÖNTŐ
Portugália–Hollandia 1–0 (Guedes 60.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik