Juve: Allegri csak a videobírót akarta kritizálni – ez lett belőle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.07. 16:37
Massimiliano Allegri, a Juventus edzője a videobíró alkalmazásáról szerette volna kifejezni a nemtetszését, ám mindezt úgy tette, hogy egy másik sportágat, a baseballt hozta fel negatív példaként. Ezt az említett sportág szövetségének elnöke nem hagyta szó nélkül.

Többször is előkerült a videobíró a múlt vasárnapi, 2–2-es döntetlennel végződő Atalanta–Juventus bajnoki találkozón, és ennek a vendégek látták kárát. Nem csoda tehát, hogy Massimiliano Allegri a meccset követően kemény kritikákkal illette az idei szezon elején bevezetett rendszert.2–2-es döntetlennel végződő Atalanta–Juventus bajnoki találkozón, és ennek a vendégek látták kárát. Nem csoda tehát, hogy Massimiliano Allegri a meccset követően kemény kritikákkal illette az idei szezon elején bevezetett rendszert.

„Ettől olyan lesz a futball, mint a baseball az Egyesült Államokban, ahol folyamatosan megszakítják a játékot. Majd ülünk a pálya szélén és mogyorót eszünk, amíg éjfélkor végre véget ér a meccs” – nyilatkozta a Juventus edzője.

Kritikája nem maradt válasz nélkül, ám ahelyett, hogy mondjuk az Olasz Labdarúgó-szövetség reagált volna Allegri meglátására, a baseball nemzeti szövetségének elnöke, Andrea Marcon címzett nyílt levelet sportszakember-kollégájához.

„Ez szégyen, hiszen Allegri Livornóból származik, ahol nagy hagyománya van a sportágunknak, ráadásul itt volt az első baseballmeccs Olaszországban, még 1884-ben – írta a levélben Marcon. – Viszont szeretném meghívni őt az egyik meccsünkre. Lehet, hogy nem tetszik majd neki, de valami érdekeset biztosan talál benne.”

Még mielőtt azt hihetnénk, hogy az elnököt ennél jobban nem is lehetett volna megsérteni, nyílt levele végén utóiratként megjegyezte: „Majd hozok neki mogyorót!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik