T. I. 2019.08.20 08:16 Frissítve: 2019.08.21 00:37

Játékossors: Oroszország? Emírségek? Luca Toni buktathatta le Ribéry új klubját

Egy Instagram-poszt alatti beszélgetésből csaknem a teljes olasz sajtó arra következtet, Franck Ribéry a Fiorentinánál folytatja a pályafutását. A firenzeiek sportigazgatója, Daniele Prade korábban elismerte, valóban felvették a kapcsolatot a veterán franciával, ám az anyagiak terén nem tudják felvenni a versenyt a Ribéry iránt szintén érdeklődő arab és orosz klubokkal.

Továbbra sem tudni biztosan, mi lesz a Bayernt 12 év után elhagyó Ribéry sorsa (Fotó: AFP)

 

„Ribéry a lehetőségeit fontolgatja – idézte a minap a Football Italia Daniele Pradét, a Fiorentina sportigazgatóját, miután híre ment, a firenzeiek szeretnék megszerezni a franciát. – Anyagiak terén nem tudunk versenyezni az arab és az orosz klubokkal, de ha továbbra is az európai topfutballban szeretne szerepelni, várjuk.”

Ribéry nem sokkal később az Instagramon tett közzé egy fotót, a képen elsőre semmi árulkodó jel nem volt, egy konditeremben ült. Aztán jött korábbi bayernes csapattársa, Luca Toni, aki vagy féltucat hangulatjel között megkérdezte, valóban Olaszországba jön? Ribéry meg kacsintott egyet-kettőt újabb emotikonokat a képernyőre vetve.

Prepared for a new challenge! #fr7

183.6k Likes, 2,802 Comments - Franck Ribéry (@franckribery7) on Instagram: "Prepared for a new challenge! #fr7"

Nos, több sem kellett a Fiorentina szurkolóinak, akik hol buzdító üzenetekkel, hol lila szívekkel, mindenesetre ellepték a posztot, és szinte biztosra veszik: a francia játékos Firenzében folytatja.

Ribéry 12 év után, szerződése lejártával hagyta el a Bayern Münchent. Korábban szóba került a neve az Eintracht Frankfurtnál, aztán augusztus elején arról lehetett olvasni, hogy Szaúd-Arábiába készül és már túl is van az orvosin. Végül egyik helyen sem jelentették be, de a PSV és a Lokomotiv Moszkva sem tudta még meggyőzni, hogy csatlakozzon a klubhoz

2020.06.03 15:35:33

Olasz labdarúgás SZALAY ATTILA (Képes Sport)

A Juventus ásza a motivációjáról és pályafutása legszebb góljáról is beszél a KS cikkében.

2020.05.28 22:20:45

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Ha létezik jelképe a karakteres csapatoknak, akkor a 2010-es Internazionale jellemét leginkább Mourinho és Materazzi parkolóbeli ölelésével illusztrálhatjuk.

2020.05.19 10:42:31

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Az Atalanta szárnyalása után a környéket fokozottan sújtó koronavírus-járvány keserves időszakot hozott a helyieknek

2020.04.11 16:17:05

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Oscar-díjas Asif Kapadia különleges szemszögből mutatja be az argentin klasszis szárnyalását és bukását.

2020.03.26 21:53:51

Olasz labdarúgás I. SZ.

Százöt évvel ezelőtt az olaszok hadüzenete fosztotta meg a klubot a bajnoki cím lehetőségétől.