Játékossors: Oroszország? Emírségek? Luca Toni buktathatta le Ribéry új klubját

Vágólapra másolva!
2019.08.20. 08:16
null
Továbbra sem tudni biztosan, mi lesz a Bayernt 12 év után elhagyó Ribéry sorsa (Fotó: AFP)
Egy Instagram-poszt alatti beszélgetésből csaknem a teljes olasz sajtó arra következtet, Franck Ribéry a Fiorentinánál folytatja a pályafutását. A firenzeiek sportigazgatója, Daniele Prade korábban elismerte, valóban felvették a kapcsolatot a veterán franciával, ám az anyagiak terén nem tudják felvenni a versenyt a Ribéry iránt szintén érdeklődő arab és orosz klubokkal.

 

„Ribéry a lehetőségeit fontolgatja – idézte a minap a Football Italia Daniele Pradét, a Fiorentina sportigazgatóját, miután híre ment, a firenzeiek szeretnék megszerezni a franciát. – Anyagiak terén nem tudunk versenyezni az arab és az orosz klubokkal, de ha továbbra is az európai topfutballban szeretne szerepelni, várjuk.”

Ribéry nem sokkal később az Instagramon tett közzé egy fotót, a képen elsőre semmi árulkodó jel nem volt, egy konditeremben ült. Aztán jött korábbi bayernes csapattársa, Luca Toni, aki vagy féltucat hangulatjel között megkérdezte, valóban Olaszországba jön? Ribéry meg kacsintott egyet-kettőt újabb emotikonokat a képernyőre vetve.

Prepared for a new challenge! #fr7

183.6k Likes, 2,802 Comments - Franck Ribéry (@franckribery7) on Instagram: "Prepared for a new challenge! #fr7"

Nos, több sem kellett a Fiorentina szurkolóinak, akik hol buzdító üzenetekkel, hol lila szívekkel, mindenesetre ellepték a posztot, és szinte biztosra veszik: a francia játékos Firenzében folytatja.

Ribéry 12 év után, szerződése lejártával hagyta el a Bayern Münchent. Korábban szóba került a neve az Eintracht Frankfurtnál, aztán augusztus elején arról lehetett olvasni, hogy Szaúd-Arábiába készül és már túl is van az orvosin. Végül egyik helyen sem jelentették be, de a PSV és a Lokomotiv Moszkva sem tudta még meggyőzni, hogycsatlakozzon a klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik