Inter: nemes gesztus, 300 ezer maszkot ajánlottak fel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.12. 11:04
Az olasz élvonalbeli Internazionale labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy 300 ezer maszkot és egyéb eszközöket ajánlott fel az olasz nemzeti civilvédelmi szervnek (Protezione Civile). Mint ismert, Olaszország a koronavírus-járvány európai gócpontja, a legtöbb megbetegedést és halálesetet is itt regisztrálták kontinensünkön.

„Bízunk benne, hogy a Kínában gyűjtött tapasztalatok segíthetik a koronavírus-járvány megállítását Olaszországban is. Továbbra is segítjük az olasz hatóságokat és civil szervezeteket” – mondta Steven Zhang, az Inter elnöke.„Bízunk benne, hogy a Kínában gyűjtött tapasztalatok segíthetik a koronavírus-járvány megállítását Olaszországban is. Továbbra is segítjük az olasz hatóságokat és civil szervezeteket” – mondta Steven Zhang, az Inter elnöke.

A Suning International – amely az Inter többségi tulajdonosa – a kínai Vuhanban 300 ezer maszkot ajánlott fel, s ugyanezt megtette most Olaszországban is. Március ötödikén a klub 100 ezer eurót adományozott egy milánói klinikának, amely a koronavírus ellenszerét kutatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik