Inter: bejelentették a Barcától megszerzett középpályást

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.22. 11:25
null
Arturo Vidal megérkezett Milánóba (Fotó: AFP)
Bejelentette Arturo Vidal szerződtetését az Internazionale. A 33 éves chilei középpályás sajtóhírek szerint ingyen lett az olaszoké, és kettő plusz egy éves megállapodást írt alá új csapatával.


Már csak idő kérdése volt, a pillanat pedig eljött: Arturo Vidal hivatalosan is az Internazionale játékosa. A chilei futballistától már hétfőn elbúcsúzott barcelonai csapattársa, Lionel Messi.

A milánói klub hivatalos honlapja részletesen taglalja Vidal eddigi karrierjének állomáshelyeit a Colo-Colótól, a Bayer Leverkusenen, a Juventuson, a Bayern Münchenen át a Barcáig.

Vidal az olasz bajnokságban már 124 bajnokin szerepelt, a Juventusnál eltöltött ideje (2011–2015) alatt 35 gól és 22 gólpassz fűződött a nevéhez. Mind a négy Serie A-s idényében bajnok lett, továbbá egyszeres kupa- és kétszeres szuperkupagyőztes.

Ugyan a játékos szerződéséből még egy év hátra lett volna Barcelonában, Ronald Koeman vezetőedző a hírek szerint ingyen engedte el. A 33 esztendős játékos kettő plusz egy évre kötelezte el magát Milánóban a sajtóhírek szerint. Ezt a két információt ugyanakkor az Inter bejelentése nem erősítette meg.

Anno a Juventushoz ugyanaz az Antonio Conte szerződtette, aki jelenleg az Intert irányítja.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik