Barcelona: „Hiányzol majd” – Messi elbúcsúzott Vidaltól

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 08:43
null
Messi és Vidal már a kezdetektől jó barátságot ápolt egymással Barcelonában (Fotó: AFP)
Meglehetősen ritka az, hogy Lionel Messi a közösségi médiában köszön el valamelyik távozó csapattársától. Arturo Vidal esetében pontosan ez történt: az argentin támadó hivatalos Facebook-oldalán búcsúzott el az Interhez tartó chilei középpályástól.

Mint ismert, Vidal vasárnap este megérkezett Milánóba – az Interbe igazolásához már csak az orvosi vizsgálatok és a hivatalos bejelentés van hátra.

„Csak az egymás elleni meccsekről ismertelek, már akkor is remek játékosnak tűntél, aztán szerencsére személyesen is találkozhattunk, és még nagyobb meglepetést okoztál. Két éven át sok mindent megosztottunk egymással, és nehéz volt téged nem észrevenni, hiányzol majd az öltözőből. Minden jót kívánok neked az új klubodnál, biztos vagyok benne, hogy találkozunk még” – írta Messi a Facebook-oldalán, akihez nem sokkal később Luis Suárez is csatlakozott.

„Riválisként, mivel nagy játékos vagy, elviselhetetlen voltál, de csapattársként, barátként, személyesen megismerni téged sokkal jobb! Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen sztárjátékossal játszhattam együtt. Minden jót kívánok neked az új szakaszodhoz!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik