Galliani: Az olasz klubok képtelenek versenyezni egy Fabregasért

Vágólapra másolva!
2011.08.16. 10:38
null
Hogy mi a közös Kakában (balra) és Fabregasban? – Jelenleg mindketten megfizethetetlenek a Milan számára <br />(Fotó: Action Images)
Címkék
Az olasz bajnok AC Milan ügyvezetője, Adriano Galliani egy sajtótájékoztatón beszélt a klub átigazolási politikájáról. A sportvezető elmondta, az olasz klubok, beleértve a Milant is, jelenlegi gazdasági helyzetükben képtelenek versenybe szállni egy olyan kaliberű futballistáért, mint a tegnap a Barcelonához szerződő Cesc Fabregas – ez a szint számukra megfizethetetlen.

Adraino Galliani egy sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva beszélt az Arsenaltól a Barcelonához tegnap visszatérő Cesc Fabregasról, elmondta, az olasz klubok számára jelenleg megfizethetetlen lenne a futballista, akiért összesen 39 millió eurót kaphat az Arsenal.

„Az ő költsége nagyon magas, de nem csak nekünk. Az olasz klubok nem tudnak versenyezni azokkal az összegekkel, amit Spanyolországban ki tudnak fizetni egy-egy játékosért. A mi bevételeinkből nem jönne ki Fabregas ára" – nyilatkozta az AC Milan ügyvezetője, aki a klubját érintő további nyári változásokra is kitért, beszélt Gennaro Gattusóról és Kakáról is.

„Meglátjuk, mi fog még történni. Jelenleg minden rendben van az átigazolások terén, és augusztus 31-ig még nyitva van a piac. Gattusót ugyanolyan szívesen látnám továbbra is piros-feketében, ahogy örülnék Kaká visszatérésének is, nagyon érzékenyen érintett, amikor két éve elment tőlünk" – fogalmazott Galliani.

„Ugyanakkor van egy bizonyos ár, ami már túl magas a Milannak. Ha Kaká visszatérne hozzánk, sokkal jobban csökkenteni kellene a fizetését, mint amennyire a Barcelona csökkenti Fabregasét. Sajnálom a csalódott szurkolóinkat, de Kaká visszatérése lehetetlennek tűnik" – tette hozzá a sportvezető.

Gallianit természetesen ismét megkérdezték a titokzatos Mister X-ről, akinek szerződtetését augusztus végére ígérte, de ennél többet ezúttal sem árult el ezzel kapcsolatban.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik