Fabregast bejelentik a Milannál, Agüero a Chelsea-ben?

Vágólapra másolva!
2009.08.16. 09:13
Címkék
Közeledik az augusztus végén záruló átigazolási időszak finise az európai labdarúgópiacon, és egyre több olyan híresztelés jelenik meg a nemzetközi sportsajtóban, melynek hitelességét nagyon nehéz megítélni. A legfrissebb olasz pletykák szerint Cesc Fabregas szerződtetését hétfőn jelentik be Milánóban, míg a Marca úgy tudja, a Chelsea 57 millió eurót kínál az Atlético Madrid argentin csatáráért, Sergio Agüeróért.
Olasz sajtóhírek szerint Fabregas (balra) már nem sokáig játszik az Arsenal mezében (Fotó: Action Images, archív)
Olasz sajtóhírek szerint Fabregas (balra) már nem sokáig játszik az Arsenal mezében (Fotó: Action Images, archív)

A Chelsea és a Milan eddig ezen a nyáron nem kényeztette el sztárok igazolásával a szurkolóit (más kérdés, hogy a londoni klubnak talán nincs is akkora szüksége újabb klasszisokra).

A „kékeknél" a legnagyobb fogásnak eddig a 21 millió euróért megvásárolt orosz Jurij Zsirkov tekinthető, míg a Milannál a holland Klaas-Jan Huntelaar pályázhat jó eséllyel a legértékesebb portéka címre.

Az említettek ugyan jó játékosok, de nem akkora csillagok, mint Sergio Agüero vagy Cesc Fabregas.

A legfrissebb sajtóhírek szerint ugyanis Carlo Ancelotti (aki néhány hónapja még a Milannál dolgozott) 57 millió euróért Londonba vinné az argentin támadót, míg a milánóiak hamarosan bejelenthetik az Arsenal középpályásának megszerzését, akiért sokáig a Barcelona is versenyzett.

Az UnoNotizie.it olasz portál úgy értesült, hogy a Milan vezetősége hétfőn, a Luigi Berlusconi-kupa alkalmával hozza nyilvánosságra a nyár legnagyobb igazolásának szánt Cesc Fabregas szerződtetését. A klub a hírek szerint 30-35 millió eurót áldozna a 22 éves Európa-bajnokért.

A Marca című madridi sportnapilap pedig úgy tudja, a Chelsea ügynökei már megérkeztek a spanyol fővárosba, hogy felvegyék a kapcsolatot a 21 éves Agüero menedzserével, illetve klubjával, az Atlético Madriddal, és készek 57 millió eurót fizetni a játékosért.

Hogy ezek a sajtóhírek csak újabb kitalációk-e, vagy van valóságalapjuk, nehéz eldönteni, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy ezen a nyáron bármi megtörténhet...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik