Búcsút inthetnek a luxusvilláknak Ronaldinhóék

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.04.28. 14:40
null
Aligha maradnak fedél nélkül a Milan játékosai, de a kilakoltatás legalább annyira fájó lesz számukra,<br />mint egy ilyen ütközés (Fotó: Action Images)
Az AC Milan labdar&uacute;g&oacute;csapata a tov&aacute;bbiakban nem k&iacute;v&aacute;n luxusvill&aacute;kat biztos&iacute;tani szt&aacute;rj&aacute;t&eacute;kosainak. A g&aacute;rda tulajdonosa, Silvio Berlusconi l&aacute;ny&aacute;t, Marin&aacute;t b&iacute;zta meg a klub p&eacute;nz&uuml;gyeinek rendbet&eacute;tel&eacute;vel.&nbsp;Az olasz Gazzetta dello Sport magazin szerint a piros-feket&eacute;k labdazsonglőreinek ezent&uacute;l a Milan Real Estate &uuml;gyn&ouml;ks&eacute;g &aacute;ltal kezelt h&aacute;zakban kell lakniuk.

„Ahogyan az élet sok más területén, a profi labdarúgásban is ésszerű egyensúlyt kell teremteni a kiadások és a bevételek között" – nyilatkozott az olasz miniszterelnök több cégénél, köztük a Mondadori könyvkiadónál és a Fininvestnél is elnöki pozíciót betöltő Marina Berlusconi, akinek intézkedései tiltakozási hullámot indítottak el a Milan-szurkolók körében.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg a Serie A 2009-2010-es idényét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Néhány órával a hír megjelenése után a népszerű közösségi oldal, a Facebook fórumán 3000-nél is több bejegyzés született a témában. A szurkolók a „Berlusconinak mennie kell" címszó alatt fejezték ki nemtetszésüket.

A Fininvest szinte azonnal reagált az eseményekre: kategorikusan cáfolta a klub eladásáról szóló híreszteléseket, valamint hangsúlyozta, hogy Berlusconi vállalatainak köszönhetően a Milan 2005 és 2009 között 237 millió eurót költött játékoskeretének megerősítésére.

A csapat fanatikusai hónapok óta panaszkodnak, hogy a klub vezetősége nem tesz meg mindent a nemzetközi sikerekért. Miközben a városi rivális Internazionale vezeti a bajnokságot, döntős az Olasz Kupában és elődöntős a Bajnokok Ligájában is, a Milan csak a Serie A-ban érdekelt, ahol a dobogóért küzd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik