Brazília: Ronaldinho szerződést bont a Milannal - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 20:59
Csütörtöki Rio de Janeiró-i sajtótájékoztatóján Ronaldinho bejelentette: egyezségre jutott a Milannal, és távozik az olasz labdarúgó-bajnokság éllovasától. A játékos egyelőre nem tudja, melyik brazil klubban folytatja pályafutását, ám korábban arról beszélt: minden vágya, hogy visszatérjen a Gremióba.

„Megegyeztem a Milannal, így semmi akadálya annak, hogy mostantól Brazíliában éljek" – mondta a játékos csütörtökön. A sajtótájékoztatón szintén jelen lévő Adriano Galliani, a Milan alelnöke kijelentette: addig nem utazik haza, ameddig nem dől el, hol folytatja a játékos – hozzátéve, sajnálja, hogy Ronaldinho távozik a Milantól.

Ronaldinho csodálatosnak nevezte a Milannál eltöltött időszakot, és egyelőre nem tudta megmondani, melyik brazil csapatban folytatja a játékot; a váltás egyik jelentős akadályának a Milan stratégiája tűnt, ezek szerint sikerült kielégíteni a lombard klub pénzügyi igényeit. Volt klubja, a Gremio mellett a Flamengo és a Palmeiras is szívesen látná a hazatérő aranylabdást, akit az angol Blackburn Rovers minden jel szerint nem tud megszerezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik