Benítez: a Samp gólját szabálytalanság előzte meg

Vágólapra másolva!
2010.10.25. 13:31
null
Komanék jól küzdöttek az Inter ellen, és döntetlent értek el (Fotó: inter.it)
A címvédő Inter nem tudta megverni a Sampdoriát hazai pályán, sőt a vendégek a fekete-kékek egyenlítése után még tovább szerettek volna támadni, ám már nem volt több cseréjük. Milos Kraszics, a Juventus szerb játékosa kétmeccses eltiltást is kaphat színészkedése miatt.

A Koman Vladimirral felálló Sampdoria vezetést szerzett a címvédő Inter ellen a San Siróban, de Gianluca Curci kapus megsérült, és a helyére beálló Da Costa két perccel később gólt kapott. Pedig a vendégek edzője, Domenico Di Carlo szeretett volna tovább támadni a győzelemért.

„Európa legerősebb csapata ellen játszottunk. Jól felkészültünk a meccsre, nem hagytunk területet az Internek a kontratámadásokra. Több problémát is okozhattunk volna nekik, ha jobban járatjuk a labdát, de elégedett vagyok" – mondta Domenico Di Carlo, aki a meccs végén szeretett volna tovább küzdeni a győzelemért.

 SNEIJDER A HÉTEN HOSSZABBÍTHAT

Massimo Moratti, az Inter elnöke elmondta, Wesley Sneijder valószínűleg a héten meghosszabbítja a szerződését a milánói klubbal.

 

„Jól haladnak a tárgyalások, Sneijder a héten aláírhatja a megállapodást" – mondta a fekete-kékek klubvezetője.

„Nagy kár, hogy Curci megsérült, mert szerettem volna még egy csatárt a pályára küldeni a találkozó végén. Az Interrel nehéz felvenni a versenyt, ha nagyobb sebességi fokozatba kapcsol, de komolyan elemeztük a milánóiakat. Minden meccsel tovább fejlődünk. Végig a győzelemre hajtottunk" – tette hozzá a Sampdoria vezetőedzője.

A genovaiak magyar válogatott középpályása, Koman Vladimir – akit Walter Samuel csúnyán megrúgott, de szerencsére nem sérült meg – jó teljesítményt nyújtott a találkozón, a Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport napilapoktól is – együttese egyik legjobbjaként – 6.5-ös osztályzatot kapott. Koman aktív és magabiztos volt a meccsen, 34 passzkísérletéből 25 ment jó helyre.

Rafa Benítez, a címvédő Inter vezetőedzője úgy véli, a vendégek gólja előtt Antonio Cassano szabálytalankodott Cristian Chivuval szemben.

„A meccs elején mi irányítottunk, a Samp pedig a kontrákra épített. Aztán kaptuk azt a gólt, amely előtt Cassano szabálytalankodott Chivuval szemben. Látható volt, hogy kinézett a partjelzőre, mert tudta, hogy nem volt szabályos. Ez megnehezítette a dolgunkat, a bíró ma nem végzett jó munkát" – mondta Benítez, aki szerint csapata jól reagált a gólra.

Nemcsak az Inter és a Sampdoria játszott döntetlent vasárnap: a Roma a Parma vendégeként, a Juventus pedig a Bologna otthonában zárt gól nélküli mérkőzést.

A torinóiak szélsője, Milos Kraszics könnyen kétmeccses eltiltást kaphat, mivel színészi képességeinek bemutatásával próbálta megnyerni a találkozót a Juvénak. A szerb futballista a 35. percben esett össze a tizenhatoson belül úgy, hogy hozzá sem értek.

KRASZICS ELJÁTSZOTT BÜNTETŐJE
 
INTER–SAMPDORIA 1–1

 

 


 

 

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2010/8,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik