Az utcán támadtak rá a Lazio klasszisára; megvan Sarri utódja

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.16. 13:21
Ciro Immobilét megtámadták a szurkolók (Fotó: Getty Images)
Az olasz lapok beszámolói szerint péntek délután fia iskolája előtt néhány szurkoló megtámadta az olasz élvonalbeli Lazio játékosát, Ciro Immobilét és családját. Az esetről érdekes véleményt formált a klub elnöke, Claudio Lotito, aki emellett elismerte a korábbi sajtóhíreket, melyek szerint Igor Tudor váltja a héten lemondó Maurizio Sarrit a vezetőedzői poszton.

A Football Italia beszámolója szerint Ciro Immobile feleségével és négyéves fiával volt annak iskolája közelében péntek délután, amikor néhány szurkoló szóban és fizikailag is bántalmazta a Lazio labdarúgóját, akit azonban egy kicsit sem vett védelmébe a klub elnöke, Claudio Lotito.

„Ez mindennap megtörténik velem. Húsz éve élek őrizet mellett, annyi halálos fenyegetés ér, csak nem csinálok ekkora felhajtást” – mondta a Calciomercatónak az Immobilével történtekről Lotito, míg a Football Italia azt írja, a támadó jogi lépéseket tesz az ügy miatt.

Lotito a Calciomercatónak arról is beszélt, hogy Immobilének menthetetlenül megromlott a kapcsolata a klubbal, pláne azután, hogy a rómaiak egymás után négy meccsüket is elveszítették, így a Bajnokok Ligájából a nyolcaddöntőben búcsúztak, míg a bajnokságban csupán a 9. helyen szerénykednek.

Mint ismert, az Udinesétől elszenvedett hétfői vereség másnapján Maurizio Sarri vezetőedző beadta lemondását, melyet a klub vezetősége elfogadott. Ezzel kapcsolatban a klubelnök megerősítette a korábbi sajtóhíreket, melyek szerint a Verona és a Marseille korábbi edzője, az 55-szörös horvát válogatott Igor Tudor veszi át a csapat irányítását, hamarosan pedig a hivatalos bejelentés is megtörténik – annak ellenére, hogy Sarri távozása után az idény végéig bízták meg a Lazio vezetésével Giovanni Martusciellót.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik