Roma: „Gyűlölöm a Juvét” – forr a dühtől a kemény középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.10. 13:42
null
Radja Nainggolan Juventushoz fűződő viszonya menthetetlennek tűnik (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma belga válogatott középpályása, Radja Nainggolan kijelentette, utálja a Juventust.

 

A 28 esztendős futballista a Corriere dello Sportnak elárulta, már akkor sem szimpatizált a torinói klubbal, amikor a Cagliariban játszott.

„Mindig is utáltam a Juventust. A Cagliarinál eltöltött éveim alatt a golyóimat is odaadtam volna azért, hogy legyőzzük a Juvét, de idegenben mindig csak döntetlenre futotta. Egyszer nálunk nyerték meg a bajnokságot” – emlékezett vissza Nainggolan a 2012 májusában történtekre, amikor a torinóiak a Stadio Nereo Roccóban aratott győzelmükkel tették biztossá a bajnoki címüket.

„Gyűlölöm a Juvét, mert mindig tizenegyessel vagy szabadrúgással nyer. Azért jöttem a Romához, hogy legyőzhessem a Juventust, amely mindig megkapja a segítséget. Azt mondom, hogy ha nem hódítjuk el a scudettót, akkor megszerezzük az Olasz Kupát. A Lazio elleni elődöntő mindkét meccsét behúzzuk, bízzanak bennem” – mondta határozottan Nainggolan.

A 26-szoros belga válogatott futballista 2010 és 2013 között erősítette a Cagliarit, majd 2014 januárjában kölcsönvette a Roma, amely aztán a szezon végén végleg megvásárolta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik