Kép: majd’ 100 kilósra hízott az exbarcás, itt az eredménye

Vágólapra másolva!
2016.01.17. 10:17
Súlyproblémák miatt került ki a Serie A-ban szereplő Torino keretéből Maxi López, a klub csatára.

A 2005 és 2007 között az FC Barcelonában futballozó argentin támadó azért került ki a Frosinone elleni – 4–2-re megnyert – olasz bajnoki mérkőzésre készülő keretből, mert csúnyán elhagyta magát. López az elmúlt hetekben 97 kilósra hízott, jelenleg 5–7 kg-mal elmarad az ideális versenysúlyától.4–2-re megnyert – olasz bajnoki mérkőzésre készülő keretből, mert csúnyán elhagyta magát. López az elmúlt hetekben 97 kilósra hízott, jelenleg 5–7 kg-mal elmarad az ideális versenysúlyától.

A cigaretta már csak ráadás – Maxi López elhagyta magát (Fotó: sport.es)
A cigaretta már csak ráadás – Maxi López elhagyta magát (Fotó: sport.es)

Giampiero Ventura, a Torino vezetőedzője kijelentette, Maxi López addig nem térhet vissza a csapatba, amíg meg nem szabadul a felesleges kilóktól és formába nem lendül. Az argentin állítólag a karácsonyi ünnepek előtt megígérte, hogy januárra tökéletes fizikai állapotban lesz, de az otthon töltött napok nem segítettek. Maxi López pocakjáról a katalán sport.es közölt képeket.

Maxi López Olaszországban már megfordult a Cataniánál, a Milannál, a Sampdoriánál és a Chievónál is, ahonnan 2015 januárjában igazolt a Torinóhoz. A 31 éves támadót 2018-ig köti szerződés a klubhoz, a jelenlegi szezonban 20 tétmérkőzésen 5 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik