Serie A: Juve-drukker ritkán okoz ekkora fájdalmat csapatának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.24. 18:58
Továbbra is csak szenved a címvédő Juventus az olasz labdarúgó Serie A-ban: a szezont rosszul kezdő rekordbajnok szerdán a Frosinonéval játszott 1–1-es döntetlent hazai pályán. Hogy még egy kicsit fájdalmasabb legyen az újonc ellen elért iksz: a vendégek egyenlítő gólját az óriási Juve-drukker Leonardo Blanchard szerezte a 92. percben.

Az egész karrierjét kiscsapatokban töltő Blanchard fejesével első Serie A-pontjához segítette hozzá a Frosinonét. A 27 éves, kőkemény hátvéd elmondta, a Bajnokok Ligája berlini döntőjét a Juve-ultrák közül nézte meg, lévén gyerekkora óta a patinás torinói csapatnak drukkol.első Serie A-pontjához segítette hozzá a Frosinonét. A 27 éves, kőkemény hátvéd elmondta, a Bajnokok Ligája berlini döntőjét a Juve-ultrák közül nézte meg, lévén gyerekkora óta a patinás torinói csapatnak drukkol.

„Felfoghatatlan. Három hónapja a Viking tagjaival álltam a kanyarban, hogy megnézzem a BL-döntőt. Óriási pillanat volt számomra ez a gól, hihetetlen élmény” – mondta a Tuttosportnak.

Blanchard a BL-döntő előtt (Forrás: Instagram)
Blanchard a BL-döntő előtt (Forrás: Instagram)
Blanchard egyenlítő gólja a Juve ellen (Fotó: Reuters)
Blanchard egyenlítő gólja a Juve ellen (Fotó: Reuters)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik