Serie A: nem jön Felcsútra a tehetség, a Milannal köt ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 07:49
Nem jön Felcsútra az U21-es olasz labdarúgó-válogatottba meghívott Alessio Romagnoli, akit a Milan szerződtet. A Roma 20 éves belső védője a folyamatban lévő átigazolás egyik lépcsőfokának tekinthető orvosi vizsgálat miatt marad le a magyarok elleni szerdai felkészülési találkozóról.

Olasz hírforrások szerint a két olasz élklub megállapodása szinte már véglegesnek tekinthető, a játékos öt évre írna alá, a milánóiak pedig tetemes összeget fizetnek a rómaiaknak. Egyelőre ellentmondó összegek keringenek az interneten – 25 és 30 millió euró között, olykor bónuszos kiegészítéssel –, de bármelyik legyen a végső változat, a fiatal védőért nagyon komoly beruházásnak tekinthető. Főként úgy, hogy a transfermarkt.de csupán 8.5 millióra árazta be.

A korosztályos olasz válogatottakban évek óta alapembernek számító Romagnoli 188 cm magas, és 2012 decemberében mutatkozott be a felnőttek között.

A római nevelésű futballista az előző idényt a Sampdoriánál töltötte kölcsönben, stabil alapembernek számított, 30 bajnokin két gólt szerzett és volt még két gólpassza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik