Milan: Robinhót csoportos nemi erőszakkal vádolják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 17:18
null
Robinho a pályán (Fotó: Action Images)
Rendőrségi nyomozás folyik Robinho ellen, aki állítólag részt vett egy 18 éves lány ellen csoportosan elkövetett nemi erőszak bűntényében.

 

A vád szerint a több felnőtt férfi által elkövetett erőszakos cselekedet 2013 januárjában történt Milánóban egy brazil nemzetiségű lány ellen. A brazil Robinho ekkor a Milan játékosa volt. Jelenleg is az, de ősztől kölcsönben a Santosban szerepel.

A Corriera della Sera szerint Robinho egy étteremben találkozott a lánnyal, ahol más futballistákkal töltötte az idejét. Az olasz lap információira hivatkozva azt írja, a játékosok ezt követően egy ismeretlen helyre vitték a lányt, és szexuálisan zaklatták, erőszakoskodtak vele. A lány a feljelentést csak az eset után fél évvel tette meg.

A nyomozást vezető ügyész, Stefano Ammendola állítólag már a nyáron kérvényezte Robinho letartóztatását, de a bíróság elutasította. Robinho kihallgatása során egyértelműen tagadta a vádakat.

A brazil támadót 2009-ben a Manchester City játékosaként őrizetbe vették szexuális erőszak vádjával, akkor állítólag egy leedsi szórakozóhelyen követett el szexuális erőszakot. A bíróság akkor ejtette az ellene felhozott vádakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik