Serie A: Ez az az Inter, amit én elképzeltem - Mazzarri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.16. 10:58
A Serie A 24. fordulójában az Internazionale 2–1-es győzelmet aratott a Fiorentina otthonában. A mérkőzés után a milánóiak vezetőedzője, Walter Mazzarri elégedetten nyilatkozott együtteséről.

„Tegnap este remekül játszottunk, de kockára tettünk két pontot azzal, hogy számtalan helyzetet elpuskáztunk. Egy olyan minőségi csapat, mint a Fiorentina, bármelyik pillanatban betalálhat, és a mérkőzés végén ez majdnem sikerült is nekik egy kontra végén, ami abból indult, hogy mi végezhettünk el szabadrúgást. Ez teljesen abszurd, fel kell nőnünk” – nyilatkozta Walter Mazzarri, az Inter vezetőedzője.

„Figyelembe véve, hogy hol játszottunk, és hogy ki volt az ellenfél, remek teljesítményt nyújtottunk, különösen az első félidőben. Mikor jó formában vagyunk, és úgy futballozunk, hogy a szélsők is bekapcsolódnak a támadásokba, akkor az már az az Inter, amit én elképzeltem magamnak” – jelentette ki az olasz szakember. Walter Mazzarri, az Inter vezetőedzője.

„Figyelembe véve, hogy hol játszottunk, és hogy ki volt az ellenfél, remek teljesítményt nyújtottunk, különösen az első félidőben. Mikor jó formában vagyunk, és úgy futballozunk, hogy a szélsők is bekapcsolódnak a támadásokba, akkor az már az az Inter, amit én elképzeltem magamnak” – jelentette ki az olasz szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik