Milan: a szexbotrány új kaput nyit, válogatott jön a PSV-től?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.18. 13:33
null
A Weekend című lap exkluzív anyaga csapatváltást idéz elő?
Több olasz hírforrás szerint elképzelhető, hogy egy 20 éves holland válogatott labdarúgó lesz Clarence Seedorf első igazolása az AC Milannál. Adam Maher állítólag elkívánkozik a PSV-től, az eindhoveni klub pedig a hírek szerint egyre kevésbé ragaszkodik hozzá.

A Corriere dello Sport cikke szerint a milánóiak már hosszabb ideje figyelik az ötszörös válogatott középpályás teljesítményét: Maher jól játszott a Milan elleni augusztusi Bajnokok Ligája-selejtezőn, és azóta ott van a rossoneri vezetőségének szűkített listáján, ám eddig a magas ára nem adott reális lehetőséget a megszerzésére.

Ugyanakkor lehet, hogy a következő napokban változás áll be a helyzetben, ugyanis a holland sajtóban olyan képek láttak napvilágot, amelyeken Maher, nos…, egyértelműen nem a menyasszonyával látható félreérthetetlen helyzetben. Ugyan a klub nem kívánta kommentálni az esetet, más források szerint pedig 18 hónappal ezelőtti fotókról van szó, a megjelentek aligha tesznek jót Mahernek és a PSV-nek.

A labdarúgó a legfrissebb hírek szerint mihamarabb távozna Eindhovenből, és a botrány miatt állítólag már klubja sem ragaszkodik annyira Maherhez, így az „eredeti”, 10 millió eurós ára alatt is hajlandó lenne őt elengedni.

A marokkói származású játékos a szezon elején szerződött a PSV-hez, ahol rögtön alapember lett, az ősszel 16 bajnokin szerepelt és három gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik