Milan: Berlusconi reméli, hogy nem kell új edzőt keresnie

Vágólapra másolva!
2010.03.26. 19:06
Silvio Berlusconi szerint nem az edző, Leonardo hibája, hogy az utóbbi napokban a Milan négy ponttal leszakadt az éllovas Intertől az olasz labdarúgó-bajnokságban; a miniszterelnök úgy véli, ez a sérülések következménye.

Silvio Berlusconi, a Milan korábbi elnöke úgy véli, hogy elsősorban a csapatot sújtó sérülések (Nesta, Beckham, Pato) miatt nem sikerült megelőzni a városi vetélytársat, noha lehetőség nyílt rá. „Három ilyen bajnok kiesése után már nem ugyanaz a csapat" – mondta a klubtulajdonos a Sky Sport Italiának.

Az elnöki poszt összeférhetetlenség miatti feladása ellenére Milan-ügyekben mindig illetékesként faggatott olasz miniszterelnök kifejtette: reméli, hogy Leonardónak nem áll szándékában elhagyni az edzői széket:

„Mindenkinek megvannak a saját elgondolásai, és nem törvényszerű, hogy edző és elnök mindenben egyetértsen – mondta Berlusconi, majd Leonardóhoz fűződő viszonyára alkalmazta a gondolatot. – Én is megmondom neki a magamét, ő sem rejti véka alá a véleményét, és a kettő vagy egyezik, vagy nem. Ő az edző, én meg már elnök sem vagyok, csupán egy Milan-szurkoló, aki rosszul érzi magát, ha nem nyer a csapata. És aki pénzt tesz a klubba..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik