A Napolinál nevetségesnek tartják a Juventus Hamsíkért tett ajánlatát

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
Vágólapra másolva!
2008.07.02. 22:15
Régóta pletykálnak már róla, hogy a Juventus labdarúgó-csapata mennyire szeretné megszerezni a Napoli tehetséges futballistáját, Marek Hamsíkot. A déliek elnöke azonban gyakorlatilag nevetségesnek tartja a Juve ajánlatát.
Marek Hamsikért többett kellene áldoznia a Juvénak
Fotó: Action Images (archív)
Marek Hamsikért többett kellene áldoznia a Juvénak
Marek Hamsikért többett kellene áldoznia a Juvénak
Fotó: Action Images (archív)
Marek Hamsikért többett kellene áldoznia a Juvénak

A „zebrák” állítólag Vincenzo Iaquintát ajánlják a Napoli szlovák labdarúgóért, Marek Hamsíkért cserébe, a nápolyiak elnöke azonban hallani sem akar erről a lehetőségről, sőt, egyszerűen nevetségesnek tartja magát az ötletet is.

Vincenzo Iaquinta amióta a Juvéhoz került, nem kap már annyi lehetőséget, mint korábban, sokkal inkább a másodhegedűs szerep jut az Udinese korábbi gólvágójának.

Nyilvánvaló, hogy a játékos szívesen távozna, az Öreg Hölgynek pedig kézenfekvő megoldás, hogy őt ajánlja cserébe az ifjú nápolyi tehetségért, Marek Hamsíkért.

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis azonnal reagált, mondván, lehetetlennek tartja, hogy a szlovák labdarúgó távozzon, főleg nem Iaquintáért cserébe.

„Nem hinném, hogy valaha is létrejöhetne ez az alku – nyilatkozta Laurentiis. – Hamsík tízszer többet ér, mint Iaquinta. Nagyon sok tehetséges játékos van a keretben, és alaposan átgondoljuk, mielőtt bármelyiküket is elengednénk.

A nápolyiak egyébként nem titkoltan jövőre szeretnének kilépni a nemzetközi kupaporondra, ez esetben pedig érthető, hogy próbálják együtt tartani az együttest, és megőrizni az olyan tehetségeket, mint Hamsík.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik