Daniele De Rossi: Minden elismerésem a Siena játékosaié

Vágólapra másolva!
2008.05.12. 13:13
Az Atalanta ellen aratott győzelmével a Romának az utolsó fordulóra is maradtak bajnoki esélyei, hiszen az Internazionale csupán egy döntetlenre volt képes a Siena vendéglátójaként. Az utolsó fordulóban a „farkasok” Cataniába, míg a fekete-kékek Parmába látogatnak.
De Rossi gólja tartotta életben a bajnoki cím reményét
Fotó: Reuters
De Rossi gólja tartotta életben a bajnoki cím reményét
De Rossi gólja tartotta életben a bajnoki cím reményét
Fotó: Reuters
De Rossi gólja tartotta életben a bajnoki cím reményét

Luciano Spalletti, a rómaiak vezetőedzője boldogan nyilatkozott a vasárnapi győzelem után, de továbbra is óvatosan beszél az esélyekről.

„Most már két százalék az esélyünk, a korábbi eggyel szemben. Sajnos továbbra sem csupán rajtunk múlik, hogy alakul a véghajrá. Nagyon kemény vasárnap elé nézünk.”

„Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, remekül küzdenek az egész idényben, megérdemlik, hogy legyen még esély a scudetto megnyerésére” – fejezte be értékelését az olasz mester.

A vasárnapi Atalanta elleni találkozón gólt szerző Daniele De Rossi úgy véli, csapata még megnyerheti a bajnoki címet.

„Egyetértettem Spalletti korábbi nyilatkozatával, mely szerint 1 % az esélyünk arra, hogy bajnokok, most azonban ennél jóval nagyobb a sanszunk.”

„Persze még mindig az Inter vezet, és ahogy mi győzni megyünk Cataniába, úgy ők is három pontért utaznak a Parmához. Nehéz mérkőzés vár mindkét csapatra” – folytatta.

„Minden elismerésem a Siena játékosaié, akik mindent beleadva küzdöttek az Inter ellen, bebizonyítva, hogy ilyesmi nem csak az angoloknál létezik” – zárta nyilatkozatát a középpályás.

Az újságírók természetesen a Roma vezérének, a jelenleg sérüléssel bajlódó Francesco Tottinak is kíváncsiak voltak a véleményére.

„Meglátjuk hogy alakul, mi megpróbálunk nyugodtak maradni és győzni a Catania ellen. Nincs veszteni valónk.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik