Patrick Vieira örök hűséget fogadott az Internazionalénak

Vágólapra másolva!
2008.05.02. 12:36
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale játékosa, Patrick Vieira kijelentette: nem szeretne már más csapatban futballozni, s ha befejezi pályafutását, mindenképpen a milánói együttesből szeretne visszavonulni.
Vieira az Interből vonulna vissza
Fotó: Reuters
Vieira az Interből vonulna vissza
Vieira az Interből vonulna vissza
Fotó: Reuters
Vieira az Interből vonulna vissza

Patrick Vieira már nem gondolkozik klubváltáson. Az Arsenal és a Juventus egykori játékosa 2006 óta az Internazionale alkalmazottja, és tervei szerint a Serie A-ban szereplő milánói klubnál fejezi be a pályafutását.

A 31 éves középpályást az idei szezonban sérülések gyötörték, de vasárnap biztosan pályára lép a Milan elleni városi rangadón.

„Minden szempontból jól érzem magam az Internél. Remek erőkből áll a csapat, képes arra, hogy továbbra is uralja a bajnokságot.– nyilatkozta Vieira.

„A Milan ellen óriási csatára számítok, mi a bajnoki címért, ők a Bajnokok Ligája-szereplésért küzdenek. Az ilyen típusú meccsekért érdemes élni!” tette hozzá a francia középpályás, aki balszerencsével indokolja sorozatos sérüléseit, szerinte semmi gond a fizikai állapotával.

„Az Arsenalnál sohasem voltak hasonló problémáim, és most is csak nevetek a vádakon, miszerint erőnléti okokból válogatnom kell a meccsek között. Mindennap edzek, hogy minden mérkőzésen játszhassak, és minél többet játszom, annál jobban érzem magam” – fejtegette a 105-szörös válogatott játékos.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik