Del Piero lehet Claudio Ranieri "titkos fegyvere" az AC Milan ellen

Vágólapra másolva!
2007.11.30. 19:38
A Juventus a San Siro szentélyében lép pályára szombat este az olasz élvonalbeli bajnokság 14. fordulójának rangadóján. Claudio Ranieri mester bizakodó, amire megvan az oka, hiszen a Juventus eddig egyszer sem vallott szégyent a "nagyhalak" ellen az idei olasz bajnokságban. A bianconerik nyílt sisakos küzdelmet ígérnek az AC Milan otthonában, ahol egyértelműen a három pontért szállnak ringbe. Egyelőre nagy a tikolózás a Juve háza táján, de több, mint valószínű, hogy Alessandro Del Piero pótolja majd a sérült Mauro Camoranesit.
Del Piero már túl van a 200. gólon Juve-mezben
Del Piero már túl van a 200. gólon Juve-mezben
Del Piero már túl van a 200. gólon Juve-mezben
Del Piero már túl van a 200. gólon Juve-mezben

A szombat esti rangadón nem szerepelhet a Juventus egyik legjobb fomrában lévő játékosa, az olasz válogatott Mauro German Camoranesi.

Komoly érvágás ez a torinóiaknak, Ranieri több alternatívát is kidolgozott a probléma megoldására.

"Győzelemre fogunk játszani, akárcsak az Inter, a Roma és a Fiorentina ellen tettük.

Camoranesi helyén bevethetném Marchionnit és Palladinót is. Egyelőre ugyanannyi esélyt adok mindkettejüknek. Most azonban szerkezeti váltáson is gondolkozom, Del Piero, Iaquinta és Trezeguet alkothatná a támadósort.

De ezzel kapcsolatban csak szombaton fogok eldönteni, nem sokkal a mérkőzés előtt" – nyilatkozta a tréner.

A zebráknál Grygera is kiesik a védelemből, de ez már kevesebb fejtörést okoz Ranierinek, Legrottaglie és Criscito is alig várja a mérkőzést.

Az edző kifejtette, az AC Milan jelenleg a Klubvilágbajnokságra koncentrál, ami csapata előnyére válhat.

Bár a bajnokságban nem tudott igazán formába lendülni a milánói együttes (hazai környezetben ráadásul nyeretlen is), a zebrák edzője szerint az erőviszonyok tekintetében nincs különbség a két gárda között.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik