A harmadik meccsén is egy pontot szerzett Delio Rossi alakulata

Vágólapra másolva!
2007.09.15. 22:42
Gólnélküli döntetlent játszott egymással az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) a Lazio és az Empoli csapata. A Rómában lejátszott összecsapást szinte helyzet nélkül játszotta végig mind a két csapat, az eredmény igazságosnak mondható.

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Égető szüksége lett volna mind a három megszerzett pontra a Laziónak az Empoli ellen, a római csapat ugyanis kissé beragadt a bajnoki rajtnál. Delio Rossi tanítványai az első két mérkőzésükön mindössze két döntetlent, és az ezzel járó két pontot tudták összeszorgoskodni. Ez az Empoli ellen sem volt másképp.

A viszonylag eseménytelen első negyedóra végén Tommaso Rocchi szerezhetett volna vezetést csapatának, ám a kiváló csatár miután átvette a labdát 14 méterről alig egy méterrel Daniele Balli kapuja fölé emelt.

A folytatásban nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. a labda többnyire a két tizenhatos közötti területen volt játékban. Az első félidőben a labdabirtoklás is kiegyenlített arányt mutatott.

A második félidőben Rocchi kísértetiesen hasonló helyzetbe került, mint a 14. percben. A végeredmény ismét hasonló volt: a csatár ezúttal is elpuskázta a lehetőséget - igaz most az Empoli kapusa állta a labda útját az igencsak gyengére sikeredett lövés után.

A folytatás is igen unalmasra sikeredett. A találkozó színvonalát jelzi a hozzávetőlegesen öt-hat a kapu irányába menő lövés. Nem csoda, hogy a lefújás előtt többen fütyültek a nézőtéren. végűl a játékvezető megkegyelmezett a szurkolóknak, és lefújta a " rangadót"

A Lazio harmadik döntetlenjét könyvelhette el a bajnokságban, az Empoli értékes egy ponttal gazdagodott.

SERIE A

  • 3. FORDULÓ:
  • Lazio-Empoli 0-0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik