Moratti szerint kell Adriano, a csatár mégis kimaradt a BL-keretből

Vágólapra másolva!
2007.09.04. 10:39
Az olasz labdarúgó bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale elnöke, Massimo Moratti támogatásáról biztosította Adrianót, a csapat brazil játékosát. Erre azok után került sor, hogy a milánói alakulat nem jelölte BL-keretébe a brazilt.
Adriano nem szerepelhet nemzetközi kupameccsen
Adriano nem szerepelhet nemzetközi kupameccsen
Adriano nem szerepelhet nemzetközi kupameccsen
Adriano nem szerepelhet nemzetközi kupameccsen
"Adriano a bajnokságban fog játszani, és nagyon fontos szerepe lesz, segíteni fog nekünk nyerni" - nyilatkozta Moratti a La Gazzetta dello Sport című olasz napilapnak.

A 25 éves játékos kiesett a pikszisből Milánóban. Adriano jelen pillanatban David Suazo, Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz és Hernan Crespo mögött csak az ötödik csatárnak számít, így tulajdonképpen nem számít meglepetésnek Roberto Mancini vezetőedző azon döntése, hogy nem nevezte a brazil gólvágót a BL-re.

"Meghoztuk a döntést, hogy kimarad a Bajnokok Ligája csapatunkból, de sokat vonakodtunk, nem állt szándékunkban rosszindulatú gesztust tenni az irányába" - magyarázta a történteket a sportvezető.

Az előző szezon igencsak feszültségekkel telire sikerült Adriano életében. A kiváló csatár nem a pályán mutatott remek teljesítményével, hanem inkább "kibontakozó" alkoholizmusával került az újságok címlapjára.

"Nagyon jó teljesítményt nyújt az edzéseken, és teljesen talpra tudott állni, biztos vagyok benne, hogy interes kalandja nem ér véget most" - zárta mondandóját az elnök.

Morattit természetesen Alvaro Recobával kapcsolatban is kérdezték, hisz nyilt titok, hogy az uruguayi támadó igen közel állt a szívéhez.

"Nem igaz, hogy csak én akartam, hogy Recoba itt legyen. De az igaz, hogy mindig is remek játékosnak tartottam amióta az Interbe igazolt, és remélem, hogy a Torinóban igazán nagy dolgokra lesz képes".

AZ INTER BL-RE NEVEZETT KERETE

Kapusok: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni
Védők: Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Maxwell, Maicon, Nicolas Burdisso, Marco Materazzi, Nelson Rivas, Walter Samuel, Cristian Chivu, Dennis Esposito
Középpályások: Dejan Sztankovics, Luis Figo, Luis Jimenez, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Esteban Cambiasso, Santiago Solari, Francesco Bolzoni
Csatárok: Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz, Hernan Crespo, David Suazo


VIDEÓ - ADRIANO GÓLJA A CHIEVO ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik