Egy klasszis középpályásra és csatárra van szüksége Ancelottinak

Vágólapra másolva!
2007.06.04. 08:20
A Bajnokok Ligája-győzelem után is erősítené együttesét Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője. A szakember szerint csapatának egy klasszis csatárra és középpályásra mindenképpen szüksége van, előbbi Thierry Henry, utóbbi pedig Emerson lehet.
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Az Arsenal gólzsákja, Thierry Henry iránt nagy az érdeklődés Európa-szerte, annak ellenére, hogy a francia csatár többször is hangoztatta: jól érzi magát az Arsenalnál, egyelőre nem gondolkodik a váltáson.

Henry iránt erősen érdeklődik a Barcelona és az Internazionale is, de az AC Milan is szívesen látná őt soraiban.

Carlo Ancelotti, az együttes vezetőedzője elmondta, hogy nyáron egy klasszis csatárral és középpályással mindenképpen meg szeretné erősíteni keretét. A szakvezető nem erősítette meg azt az értesülést, hogy Henry az első számú kiszemeltjük, de dicsérte a francia csatárt, és elmondta, hogy szívesen látná csapatában.

A középpályára a brazil Emerson lehet a kiszemelt, akinek nem igazán sikerült a szezonja a Real Madridnál. Ancelotti ezt sem erősítette meg, de azt elmondta, hogy a szerződtetni kívánt játékos „Emerson-karakterű”.

Távozhat ellenben Alberto Gilardino: az olasz támadó már korábban megszellőztette, hogy nincs garancia a maradására, és a jelek szerint Carlo Ancelotti sem tartóztatja igazán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik