Vieri egy év után térhet vissza a pályára az Atalanta színeiben

Vágólapra másolva!
2007.04.17. 15:28
Az Atalanta edzője, Colantuono úgy véli küszöbön van a játékos debütálása, és könnyen lehet, hogy már szerdán az Empoli elleni idegenbeli mérkőzésen játéklehetőséget ad majd a sztárnak, aki a teljes eddigi idényen át csupán a sérültek listáját gyarapította a bergamói klubnál.
Vieri segítségével feljebb kapaszkodna a tabellán az Atalanta
Vieri segítségével feljebb kapaszkodna a tabellán az Atalanta
Vieri segítségével feljebb kapaszkodna a tabellán az Atalanta
Vieri segítségével feljebb kapaszkodna a tabellán az Atalanta

Hosszú csend után újra hallhatunk Christian „Bobo” Vieriről.

Az Atalanta csatára végre bemutatkozhat a bergamói klub színeiben, miután teljesen felépült hónapokig elhúzódó térdsérüléséből, amely az egész eddigi szezonjára rányomta a bélyegét.

Az információt Stefano Colantuono, az együttes szakvezetője jelentette be: aki nagyon örült, hogy a játékos végre bevethető állapotban van.

„Őt is számításba fogom venni szerdán, el fog utazni Empoliba, és ha úgy adódik, azt hiszem nem kell haboznom majd, hogy beállítsam a csapatba.

Szerencsére rendbe jött a térde, még Marteens doktor is megvizsgálta a játékost. Hozzá kell tennem, Christian fizikai állapota még nem 100%-os, de most hogy újra játékba lendülhet, fokozatosan be fogja majd pótolni a lemaradását.”

A csatár a múlt szezon végén szenvedett súlyos térdsérülést a Monaco színeiben, s emiatt kénytelen volt kihagyni azt a világbajnokságot, ahol végül az azzurrik diadalmaskodtak meggyőző játékkal.

Tavaly júliusban a Sampdoriával kötött szerződést, amelyet a nyár végén aztán közös megegyezéssel felbontottak, hogy aztán a Juventusnál kerüljön szóba a neve. 2006 augusztusának végén szerződött az Atalantához, de egészen idáig nem volt alkalma bemutatkozni az észak-olasz csapatban makacs sérülése miatt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik