nemzetisport.hu 2018.11.06 17:31 Frissítve: 2018.11.06 17:49

MMA: ez volt McGregor reakciója Mayweather nagy bejelentésére

Mint arról beszámoltunk, nagy, egyben váratlan bejelentést tett Floyd Mayweather: napjaink legnépszerűbb ökölvívója újra visszatér a „nyugdíjból”, és szorítóba lép az év végén egy japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. A hírtől pedig nem mindenki volt elragadtatva: többet közt Conor McGregor sem…

 

McGregor, mióta ringbe lépett Mayweather ellen, szereti a közösségi médiában hergelni az amerikai bokszolót.

Így természetesen azt sem hagyhatta kommentár nélkül, hogy Mayweather Japánban harcol legközelebb.

McGregor szétszedte Mayweathert a nagy bejelentés után (Fotó: AFP)

„Floyd, mi ez a cucc rajtad? Ez egy melegítő felső vagy egy szaunaruha? Ennyire meleg van Tokióban, vagy mi? Ez a globális felmelegedés tényleg nem vicc! De őszintén, mi megy itt? Ki az a kis p.cs melletted? Ez teljesen beteg! Mintha a Csúcsformában ötödik részét látnám Chris Tuckerrel meg Jackie Channel. Zseniális! Őrült ember vagy te, Floyd…” – írta McGregor Instagramra, természetesen ennél sokkal több káromkodással.

Is that a tracksuit or a sauna suit Floyd haha wtf. is it hot in Tokyo or what's the story here? that climate change is no joke fuck me hahah What in the fuck is going on here? Who's this little prick next to you ? That's mad shit. Like something out of rush hour 5 or something. Chris tucker and Jackie fucking Chan back in this bitch. Fucking brilliant. Mad little bastard you are Floyd. Fair fucks to you mate. No lie. Fuck it.

2019.05.28 23:01:48

Ökölvívás THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Ismét elharapóztak a szalonképtelenebbnél szalonképtelenebb megnyilvánulások a profi bokszban. Jó, a kemény öklök világában senki sem vár a sajtótájékoztatókon Kazinczy-díjas megszólalásokat, ám az utóbbi időben két, az átlagnál híresebb bunyós is az átlagosnál durvábban nyilatkozott.

2019.04.26 21:03:02

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Káté Gyulának hat érme van felnőtt világversenyről – hiányt csak a farzsebében érez.

2019.04.22 15:19:40

Ökölvívás THURY GÁBOR, SZABÓ MIKLÓS

Mintha neki találták volna ki a papírsúlyú kategóriát – mázsás pofonjai tették a súlycsoport királyává. A 70 éves Gedó György élete kész regény.

2019.02.22 19:54:13

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Volt ökölvívó, edző, sportvezető, a hazai és az európai szövetség elnöke. Az élete kész regény.

2019.01.26 23:39:36

Ökölvívás DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Kovács megint nem a főmeccs, de bánja kánya, nekünk ő a király. Különösen úgy, hogy szokásos bevonulózenéje, a Carmina Burana elé bejátsszák a Bánk bánból a közismert Hazám, hazám áriát.