Boksz: Fury előre tudta – 200 ezer fontban fogadott magára!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.29. 14:33
Tyson Fury bízott magában! Az angol ökölvívó 200 ezer fontban fogadott arra, hogy legyőzi Vladimir Klicskót.

Mint beszámoltunk róla, ez sikerült is neki. Düsseldorfban szombat késő este Vladimir Klicsko elveszítette a Bokszvilágszervezet (WBO), a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoki övét, továbbá a Bokszvilágszövetség (WBA) szuper-világbajnoki státuszú övét az előzetesen inkább showmannek, mintsem bokszbajnoknak tartott brit Tyson Fury ellenében, aki egyhangú pontozással diadalmaskodott (115:112, 115:112, 116:111). ez sikerült is neki. Düsseldorfban szombat késő este Vladimir Klicsko elveszítette a Bokszvilágszervezet (WBO), a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoki övét, továbbá a Bokszvilágszövetség (WBA) szuper-világbajnoki státuszú övét az előzetesen inkább showmannek, mintsem bokszbajnoknak tartott brit Tyson Fury ellenében, aki egyhangú pontozással diadalmaskodott (115:112, 115:112, 116:111).

A mirror.co.uk információja szerint a manchesteri születésű bokszoló egy tehetős rokonával fogadott a mérkőzés előtt 200 ezer fontban, hogy legyőzi ukrán ellenfelét. Miután sikerrel járt, 400 ezer font ütötte a markát, amit hozzátehet ahhoz az ötmillió fonthoz, amit csak azért kapott, hogy részt vett az összecsapáson.

Fury az évtized legnagyobb meglepetését okozta nehézsúlyban, amit még azzal is nem mindennapivá tett, hogy a mérkőzés vége után szerenádot adott a feleségének, amikor elénekelte neki az Aerosmith „I don't want to miss a thing” című számát.

A világbajnoki öveitől megfosztott Klicsko elismerte, nem tudott mit kezdeni Tyson Fury gyorsaságával, de a vereség nem töri meg, jövőre visszavágót akar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik