Ökölvívás: Pacquiao előbb rendezze le Márquezéket - Mayweather

Vágólapra másolva!
2013.02.25. 20:18
Különféle huzavonák miatt sajnos nem sikerült azon a ponton tető alá hozni a Floyd Mayweather–Manny Pacquiao mérkőzést, amikor a legnagyobb érdeklődés lett volna iránta.

Pacquiao a legutolsó két találkozóját vereséggel zárta (noha az egyik igen vitatható volt), és hátrébb csúszott a „pound for pound" listákon is, ám még mindig vannak bőven, akik már csak a stílusok találkozása miatt is szívesen látnák őt Mayweather ellenében.

A veretlen amerikai nem zárkózik el a lehetőségtől, de persze úgy gondolja, Pacquiaonak először ki kell köszörülni néhány csorbát:

„Nem hiszem, hogy még mindig olyan nagy súlya lenne ennek a meccsnek, mint korábban. Volt időszak a múltban, amikor bokszolni akartam vele, csupán a véletlenszerű doppingteszteket kértem tőle. Manny Pacquiaónak először is le kéne tudnia Márquezt, azt a bunyóst, akit én igen könnyűszerrel vertem, talán az egyik legegyszerűbb meccsem volt. Itt van Manny Pacquiao feje fölött a Márquez-féle probléma, és a Bradley-féle probléma. Először rendezze le ezeket az ügyeket, aztán beléphet az oroszlánbarlangba, Floyd Mayweather ellenében."

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik