NB II: több játékos távozik, a DVSC-től érkezik kapus Csabára

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 11:01
Címkék
Több futballistával szerződést bontott a Békéscsaba NB II-ben szereplő labdarúgócsapata, egy játékos pedig kölcsönbe érkezett a viharsarki együtteshez.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint Dénes Zsolttal (kapus) és Berki Péterrel (csatár) szerződést bont az egyesület, így ők szabadon igazolhatóak.

A Békéscsaba a szezon végéig kölcsönvette a DVSC kapusát, Szécsi Gergőt és további játékosok érkezése is várható.

Az már korábban biztos volt, hogy távozik a klubtól a fiatal középpályás, Lázok Tamás, valamint a két román légiós, Ionut Saracatu és Bogdan-Ionut Olteanu.

„Elképzelhető, hogy lesznek még távozók, a sérüléséből felépült Bagó Tamás iránt a Szabadkígyós, míg a munka mellett naponta vidékről bejáró Bakró Géza iránt a Szarvas érdeklődik. Az ősszel műtéten átesett Máthé Gábor kapus is megkezdi az erősítést, várhatóan egy hónap elteltével már számíthatok a hálóőrre. Még szeretnénk erősíteni egy-két poszton. Egyébként az elmúlt hetekben több labdarúgó is jelentkezett nálunk próbajátékra. Az biztos, hogy idegenlégióst nem akarunk. Anyagi lehetőségeink nem teszik lehetővé, hogy különösebben igazoljunk, takarékos, átlátható gazdálkodásra kell berendezkednünk” – mondta Pásztor József vezetőedző a beol.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik