Bajnokok Ligája: Henry és Song játéka egyaránt kérdéses

Vágólapra másolva!
2010.04.05. 13:17
Címkék
Thierry Henry, a Barcelona francia támadója az Achilles-inát, míg Alex Song, az Arsenal kameruni középpályása a combhajlító-izmát fájlalja, így mindkettejük játéka kérdéses a két csapat keddi visszavágóján a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Arsene Wengervégül hétfő délután döntött: Song el sem utazik Barcelonába.

Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője nem pontosította, Henrynak mennyire súlyos a sérülése. Az elmúlt napokban a spanyol lapok azt sugallták, hogy valamiféle ellentét alakult ki edző és játékosa között, s a csatár hétvégi mellőzésében ennek is szerepe volt. Annyi bizonyos, hogy Zlatan Ibrahimovic sérülés miatt nem léphet pályára a keddi BL-meccsen, így Henryra nagy szükség lehet.

Eközben a leendő ellenfélnél Alex Song combizomsérülése okoz gondot. Arsene Wenger menedzser a védelem tengelyében kívánta szerepeltetni a kameruni középpályást. Az Arsenal trénere végül kijelölte tizennyolcas keretét – Song el sem utazik Barcelonába, így vélhetően a veterán Sol Campbell és Thomas Vermaelen játszik majd középen.

Az első mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik