Anglia: A City támadósora jobb a Barcáénál és a Realénál is - Balotelli

Vágólapra másolva!
2011.01.18. 18:50
Címkék
Mario Balotelli, a Manchester City olasz labdarúgója szerint csapata támadósora a legjobb a világon – úgy véli, Carlos Tévezzel és Edin Dzekóval kiegészült hármasuk erősebb még a Barcelona és a Real Madrid csatársoránál is.

Mint ismeretes, Edin Dzeko most januárban 27 millió euróért a Wolfsburgtól a Manchester Cityhez szerződött, tovább erősítve ezzel az angol csapat támadószekcióját.

„A mi Balotelli, Tévez, Dzeko triónk a világ legjobb támadóhármasa. Mi vagyunk a legerősebbek, még a Barcelonánál és a Real Madridnál is jobbak vagyunk" – idézi a La Gazzetta dello Sport a 20 éves olasz csatárt.

A jelenleg sérüléssel bajlódó játékos a közelgő, Manchester United elleni rangadó kapcsán sem nyilatkozott a szokottnál szerényebben.

„Rooney nagyszerű csatár, de nem ő a legjobb Manchester városában. Hogy inzultálnak-e a United szurkolói? Dehogy, épp ellenkezőleg! Gyakran megállítanak az utcán, és kérik, hogy igazoljak hozzájuk. Ám én arról álmodozom, hogy legyőzzük a MU-t, mert tudom, hogy a City szurkolóinak mennyire fontos ez" – tette hozzá Balotteli.

A kétszeres válogatott futballista korábban José Mourinhót oktatta ki nyilatkozatában, valamint az olasz bajnokság idei esélyeseiről is beszélt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik