Találatok a WTCC címkére

Találatok száma: 376

WTCC: három év után visszatér a makaói pilóta – már Kínában!

2017-08-11 10:13:23

Ismét WTCC-s futamokon indulhat Filipe de Souza. A makaói pilóta két versenyhétvégén kap lehetőséget az RC Motorsportól, így Yann Ehrlacher és Kevin Gleason mellett Kínában és Japánban ő vezetheti majd a harmadik Lada Vestát.

WTCC  RC Motorsport  Kína  Japán  Filipe de Souza 

WTCC: defektek napja Argentínában – Michelisz győzött a főfutamon!

2017-07-16 21:58:55

Portugália után Argentínában is az élen végzett Michelisz Norbert a főfutamon. A Honda magyar pilótája azt követően vette át a vezetést, hogy a pole pozícióból induló és addig magabiztosan az élen álló Nicky Catsburg defektet kapott. A második Tiago Monteiro lett, míg a dobogó harmadik fokára Thed Björk állhatott fel.

WTCC  Tiago Monteiro  Thed Björk  Nicky Catsburg  Michelisz Norbert  Argentína 

WTCC: Chilton ért célba elsőként a nyitófutamon, de Ehrlacheré a győzelem

2017-07-16 20:48:50

Élete első győzelmét aratta a túraautó-világbajnokságban Yann Ehrlacher, aki bár a második helyen ért célba az argentínai nyitóversenyen, Tom Chilton büntetése miatt mégis a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Őt követte Mehdi Bennani és a hazai pályán versenyző Esteban Guerrieri. Michelisz a rajt utáni helyezkedés közben defektet kapott, és végül csak a 14. helyen ért célba.

Yann Ehrlacher  WTCC  Tom Chilton  Michelisz Norbert  Mehdi Bennani  Esteban Guerrieri 

WTCC: Catsburg nyerte meg az időmérőt Argentínában

2017-07-15 21:22:14

Nicky Catsburg végzett az élen a WTCC argentínai versenyhétvégéjének időmérő edzésén. A holland úgy verte meg a második helyezett Michelisz Norbertet a Q3-ban, hogy az utolsó szektorban elhagyta a pályát, de a versenybírák szabályosnak ítélték az esetet. Nagy Dániel, a Zengő Motorsport pilótája a 14. helyről indulhat, míg a WTCC-ben ezen a hétvégén bemutatkozó csapattársa, Szabó Zsolt a 15. helyről kezdheti meg a vasárnapi futamokat.

WTCC  Nicky Catsburg  Michelisz Norbert  Argentína 

WTCC: Panis távozik a Zengő Motorsporttól, Szabó Zsolt veszi át a helyét

2017-07-05 12:25:24

Változik a Zengő Motorsport pilótapárosa a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2017-es szezonjának hátralévő versenyhétvégéire. Az eddig az ETCC-ben versenytő fiatal magyar pilóta, Szabó Zsolt léphet feljebb, mivel Aurélien Panis más sorozatban folytatja pályafutását.

Zengő Zoltán  Zengő Motorsport  WTCC  Szabó Zsolt  ETCC  Aurélien Panis 

WTCC: Visszatértem! A Nürburgring óta jó úton járok – Michelisz

2017-06-26 08:21:52

Michelisz Norbert a Portugáliában aratott győzelmével ismét harcban áll a túraautó-vb első helyéért, és ő is úgy érzi, visszatért a csatába.

Michelisz Norbert  WTCC  túraautó-vb 

WTCC: rajt-cél győzelmet aratott Michelisz a portugáliai főfutamon

2017-06-25 19:23:00

96 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE A pole pozícióból indulva nyerte meg a főfutamot Michelisz Norbert, a Honda gyári csapatának pilótája Vila Realban, a WTCC portugáliai versenyhétvégéjén. A magyar pilóta egy pillanatra sem engedte ki a kezéből a vezető helyet, így állhatott fel a dobogóra a második Thed Björk és a harmadik Tiago Monteiro mellett.

WTCC  Tiago Monteiro  Thed Björk  Portugália  Michelisz Norbert 

WTCC: Bennanié az első verseny Portugáliában, Michelisz több pozíciót javított

2017-06-25 18:10:36

96 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Mehdi Bennani nyerte a túraautó-világbajnokság (WTCC) portugáliai versenyhétvégéjének első futamát. A marokkói pilóta már a futam elején az élre állt, onnan pedig már nem vehették el a tőle a győzelmet. A második helyen a hazai pályán versenyző Tiago Monteiro végzett, a harmadik Thed Björk lett. Michelisz a tizedik pozícióból a hetedikig tudott előre jönni. 

WTCC  Tiago Monteiro  Thed Björk  Portugália  Michelisz Norbert  Mehdi Bennani 

WTCC: Micheliszé a pole pozíció Portugáliában!

2017-06-24 18:21:40

96 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Michelisz Norbert szerezte meg a pole pozíciót Vila Realban, a túraautó-világbajnokság (WTCC) portugáliai állomásának időmérőjén. A Honda gyári csapatának magyar versenyzője új pályacsúccsal végzett az első helyen. Mögüle Rob Huff és Thed Björk rajtolhat a holnapi főfutamon, melyet Nagy Dániel a 16. pozícióból kezdhet meg a Zengő Motorsporttal.

Zengő Motorsport  WTCC  Portugália  Nagy Dániel  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz a második a délutáni edzésen Portugáliában

2017-06-24 14:50:41

A túraautó-világbajnokság portugáliai versenyhétvégéjének második szabadedzésén Michelisz Norbert a második legjobb idővel zárt, miután az edzés vége felé Rob Huff 27 ezredmásodperccel gyorsabb időt autózva megelőzte a Honda pilótáját, aki továbbra is szűk hat tizeddel volt gyorsabb csapattársánál Tiago Monteirónál. A mezőny másik magyar versenyzője Nagy Dániel a Zengő Motorsport Hondájával a 14. csapattársa, Aurélien Panis a 16. időt autózta.

WTCC  Portugália  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz az élen a bizarr balesetet hozó első edzésen – videó

2017-06-24 12:39:57

A túraautó-világbajnokság portugáliai futamának első szabadedzésén Michelisz Norbert bizonyult a leggyorsabb, majdnem hat tizedmásodperccel megelőzve csapattársát, a szintén Hondával versenyző hazai kedvencet, Tiago Monteirót, valamint a Volvóban ülő Thed Björköt.

szabadedzés  WTCC  Tom Coronel  Portugália  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz második lett a legendás német pályán

2017-05-27 13:08:25

Michelisz Norbert az élről indulva a második helyen ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) nürburgringi állomásának második versenyén. A gyári Honda magyar pilótája az első versenyen a hetedik lett. Nagy Dániel a második futamon kicsúszott a pályáról, és a korlátnak ütközött.

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz hetedik lett az első futamon

2017-05-27 11:48:48

Michelisz Norbert hetedikként ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) Német Nagydíjának első futamán.

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

DTM: Michelisz rajthoz áll a Hungaroringen a betétfutamon

2017-05-26 15:05:15

Michelisz Norbert vendégpilótaként versenyez a TCR-sorozatban, a DTM felvonultatja a világ legjobb túraautóit, és kísérő eseményekben sem lesz hiány a német túraautó-bajnokság hungaroringi hétvégéjén, június 16-18-án.

WTCC  Michelisz Norbert  DTM 

WTCC: Michelisz a végén odalépett – pole pozíció!

2017-05-26 14:30:48

Michelisz Norbert megszerezte a pole pozíciót a szombati főversenyre a túraautó-világbajnokság (WTCC) németországi versenyhétvégéjén. A magyar pilóta volt a leggyorsabb a pénteken kora délután rendezett időmérőn a Nürburgringen.

túraautó-vb  WTCC  Nagy Dániel  Michelisz Norbert  Honda  Aurélien Panis 

WTCC: így állítanak emléket Haydennek Micheliszék – fotó

2017-05-26 10:33:32

A technikai sportok képviselői közül rengetegen megemlékeztek a múlt heti tragikus balesete után hétfőn elhunyt korábbi motoros világbajnokról, Nicky Haydenről. A túraautó-világbajnokságban (WTCC) szereplő Honda csapatánál is megtették ezt.

túraautó-vb  WTCC  Nicky Hayden  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz száguldott, épphogy megúszta a balesetet

2017-05-25 21:13:46

Michelisz Norbert volt a leggyorsabb a túraautó-világbajnokság (WTCC) Német Nagydíjának első szabadedzésén csütörtök este. A biztató kezdés azonban kicsit sem volt zökkenőmentes...

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

WTCC – „Bármit megteszünk, hogy Norbit felvidítsuk”

2017-05-15 18:05:57

szurkolók  Zengő Motorsport  WTCC  Michelisz Norbert  Hungaroring  ETCC 

WTCC: „Bármit megteszünk, hogy Norbit felvidítsuk”

2017-05-15 17:48:14

Michelisz Norbert a WTCC hungaroringi versenyhétvégéjén csalódott volt amiatt, hogy nem ajándékozhatta meg a magyar szurkolókat legalább egy dobogós helyezéssel. Ez azonban a népszerűségén mit sem változtat, az érte szorítók továbbra is bíznak benne, sőt, az NSO TV kameráján keresztül üzentek kedvencüknek, illetve Zengő Motorsportot irányító Zengő Zoltánnak is. 

szurkolók  Zengő Motorsport  WTCC  Michelisz Norbert  Hungaroring  ETCC 

WTCC: Michelisz negyedik a hungaroringi főversenyen

2017-05-14 14:33:20

A peches első futam után sikerült a javítás a hazai közönség előtt versenyző Michelisz Norbertnek a túraautó-világbajnokság (WTCC) főversenyén a Hungaroringen. Az első helyet a marokkói Mehdi Bennani szerezte meg a Citroënnel.

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert  Hungaroring