Találatok a WTCC címkére

Találatok száma: 382

WTCC: az eső közbeszólt Micheliszéknek, két ponton belül az első három

2017-10-15 11:11:08

Az eddig a vb-pontversenyt vezető Thiago Monteiro távollétében a WTCC kínai versenyhétvégéjének főfutamát a második helyről kezdő Michelisz Norbertnek jó esélye lett volna arra, hogy az élre álljon összetettben, a rossz időjárási viszonyok miatt azonban a negyedik körben piros zászlóval megszakították a biztonsági autó mögött elrajtoló futamot, és nem is volt folytatás. A pontok felét azonban megkapták a pilóták, így Michelisz az első futam negyedik helyével együtt feljött az első kettő nyakára. 

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz Norbert értékes pontokat szerzett

2017-10-15 09:21:08

Michelisz Norbert a kilencedik helyről rajtolva a negyedik pozícióig jött előre a túraautó-világbajnokság (WTCC) kínai versenyhétvégéjének nyitó futamán, ezzel értékes pontokhoz jutott.

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

WTCC: Girolami a pole-ban, Michelisz az első sorban Kínában

2017-10-14 10:36:57

Néstor Girolami volt a leggyorsabb a túraautó-világbajnokság (WTCC) kínai versenyhétvégéjének időmérő edzésen. Michelisz Norbert is az első sorból rajtolhat a holnapi főfutamon, miután az esős körülmények között rendezett kvalifikáción másodikként végzett. A Honda gyári csapatának magyar pilótáját Thed Björk követi a harmadik helyen.

időmérő  WTCC  Thed Björk  Néstor Girolami  Michelisz Norbert  Kína 

WTCC: a vb-éllovas Monteiro nem indul a kínai futamokon

2017-10-10 17:27:41

Orvosi utasításra kihagyja a túraautó-világbajnokság (WTCC) hét végi kínai versenyeit a pontversenyt vezető Tiago Monteiro, aki nem épült fel szeptember elején elszenvedett tesztbalesetéből.

túraautó-vb  WTCC  Tiago Monteiro  Michelisz Norbert  Honda  Gabriele Tarquini 

WTCC: Makaóban rajthoz áll a korábbi F1-es tesztpilóta

2017-09-22 21:45:59

Két év után tér vissza a túraautó-világbajnokságba (WTCC) Ma Csing-hua. A kínai pilóta a szezon utolsó előtti versenyhétvégén, Makaóban vesz részt a Citroën színeiben.

WTCC  Makaó  Ma Qinghua  HRT  F1  Caterham 

WTCC: Monteiro több mint két hét után elhagyta a kórházat

2017-09-22 21:55:05

Több mint két hét regenerálódást követően hazaengedték Tiago Monteirót, a túraautó-világbajnokság portugál éllovasát, aki egy barcelonai tesztbalesetben szenvedett szemsérülést.

túraautó-vb  WTCC  Tiago Monteiro 

WTCC: három év után visszatér a makaói pilóta – már Kínában!

2017-08-11 10:13:23

Ismét WTCC-s futamokon indulhat Filipe de Souza. A makaói pilóta két versenyhétvégén kap lehetőséget az RC Motorsportól, így Yann Ehrlacher és Kevin Gleason mellett Kínában és Japánban ő vezetheti majd a harmadik Lada Vestát.

WTCC  RC Motorsport  Kína  Japán  Filipe de Souza 

WTCC: defektek napja Argentínában – Michelisz győzött a főfutamon!

2017-07-16 21:58:55

Portugália után Argentínában is az élen végzett Michelisz Norbert a főfutamon. A Honda magyar pilótája azt követően vette át a vezetést, hogy a pole pozícióból induló és addig magabiztosan az élen álló Nicky Catsburg defektet kapott. A második Tiago Monteiro lett, míg a dobogó harmadik fokára Thed Björk állhatott fel.

WTCC  Tiago Monteiro  Thed Björk  Nicky Catsburg  Michelisz Norbert  Argentína 

WTCC: Chilton ért célba elsőként a nyitófutamon, de Ehrlacheré a győzelem

2017-07-16 20:48:50

Élete első győzelmét aratta a túraautó-világbajnokságban Yann Ehrlacher, aki bár a második helyen ért célba az argentínai nyitóversenyen, Tom Chilton büntetése miatt mégis a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Őt követte Mehdi Bennani és a hazai pályán versenyző Esteban Guerrieri. Michelisz a rajt utáni helyezkedés közben defektet kapott, és végül csak a 14. helyen ért célba.

Yann Ehrlacher  WTCC  Tom Chilton  Michelisz Norbert  Mehdi Bennani  Esteban Guerrieri 

WTCC: Catsburg nyerte meg az időmérőt Argentínában

2017-07-15 21:22:14

Nicky Catsburg végzett az élen a WTCC argentínai versenyhétvégéjének időmérő edzésén. A holland úgy verte meg a második helyezett Michelisz Norbertet a Q3-ban, hogy az utolsó szektorban elhagyta a pályát, de a versenybírák szabályosnak ítélték az esetet. Nagy Dániel, a Zengő Motorsport pilótája a 14. helyről indulhat, míg a WTCC-ben ezen a hétvégén bemutatkozó csapattársa, Szabó Zsolt a 15. helyről kezdheti meg a vasárnapi futamokat.

WTCC  Nicky Catsburg  Michelisz Norbert  Argentína 

WTCC: Panis távozik a Zengő Motorsporttól, Szabó Zsolt veszi át a helyét

2017-07-05 12:25:24

Változik a Zengő Motorsport pilótapárosa a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2017-es szezonjának hátralévő versenyhétvégéire. Az eddig az ETCC-ben versenytő fiatal magyar pilóta, Szabó Zsolt léphet feljebb, mivel Aurélien Panis más sorozatban folytatja pályafutását.

Zengő Zoltán  Zengő Motorsport  WTCC  Szabó Zsolt  ETCC  Aurélien Panis 

WTCC: Visszatértem! A Nürburgring óta jó úton járok – Michelisz

2017-06-26 08:21:52

Michelisz Norbert a Portugáliában aratott győzelmével ismét harcban áll a túraautó-vb első helyéért, és ő is úgy érzi, visszatért a csatába.

Michelisz Norbert  WTCC  túraautó-vb 

WTCC: rajt-cél győzelmet aratott Michelisz a portugáliai főfutamon

2017-06-25 19:23:00

96 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE A pole pozícióból indulva nyerte meg a főfutamot Michelisz Norbert, a Honda gyári csapatának pilótája Vila Realban, a WTCC portugáliai versenyhétvégéjén. A magyar pilóta egy pillanatra sem engedte ki a kezéből a vezető helyet, így állhatott fel a dobogóra a második Thed Björk és a harmadik Tiago Monteiro mellett.

WTCC  Tiago Monteiro  Thed Björk  Portugália  Michelisz Norbert 

WTCC: Bennanié az első verseny Portugáliában, Michelisz több pozíciót javított

2017-06-25 18:10:36

96 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Mehdi Bennani nyerte a túraautó-világbajnokság (WTCC) portugáliai versenyhétvégéjének első futamát. A marokkói pilóta már a futam elején az élre állt, onnan pedig már nem vehették el a tőle a győzelmet. A második helyen a hazai pályán versenyző Tiago Monteiro végzett, a harmadik Thed Björk lett. Michelisz a tizedik pozícióból a hetedikig tudott előre jönni. 

WTCC  Tiago Monteiro  Thed Björk  Portugália  Michelisz Norbert  Mehdi Bennani 

WTCC: Micheliszé a pole pozíció Portugáliában!

2017-06-24 18:21:40

96 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Michelisz Norbert szerezte meg a pole pozíciót Vila Realban, a túraautó-világbajnokság (WTCC) portugáliai állomásának időmérőjén. A Honda gyári csapatának magyar versenyzője új pályacsúccsal végzett az első helyen. Mögüle Rob Huff és Thed Björk rajtolhat a holnapi főfutamon, melyet Nagy Dániel a 16. pozícióból kezdhet meg a Zengő Motorsporttal.

Zengő Motorsport  WTCC  Portugália  Nagy Dániel  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz a második a délutáni edzésen Portugáliában

2017-06-24 14:50:41

A túraautó-világbajnokság portugáliai versenyhétvégéjének második szabadedzésén Michelisz Norbert a második legjobb idővel zárt, miután az edzés vége felé Rob Huff 27 ezredmásodperccel gyorsabb időt autózva megelőzte a Honda pilótáját, aki továbbra is szűk hat tizeddel volt gyorsabb csapattársánál Tiago Monteirónál. A mezőny másik magyar versenyzője Nagy Dániel a Zengő Motorsport Hondájával a 14. csapattársa, Aurélien Panis a 16. időt autózta.

WTCC  Portugália  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz az élen a bizarr balesetet hozó első edzésen – videó

2017-06-24 12:39:57

A túraautó-világbajnokság portugáliai futamának első szabadedzésén Michelisz Norbert bizonyult a leggyorsabb, majdnem hat tizedmásodperccel megelőzve csapattársát, a szintén Hondával versenyző hazai kedvencet, Tiago Monteirót, valamint a Volvóban ülő Thed Björköt.

szabadedzés  WTCC  Tom Coronel  Portugália  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz második lett a legendás német pályán

2017-05-27 13:08:25

Michelisz Norbert az élről indulva a második helyen ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) nürburgringi állomásának második versenyén. A gyári Honda magyar pilótája az első versenyen a hetedik lett. Nagy Dániel a második futamon kicsúszott a pályáról, és a korlátnak ütközött.

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

WTCC: Michelisz hetedik lett az első futamon

2017-05-27 11:48:48

Michelisz Norbert hetedikként ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) Német Nagydíjának első futamán.

túraautó-vb  WTCC  Michelisz Norbert 

DTM: Michelisz rajthoz áll a Hungaroringen a betétfutamon

2017-05-26 15:05:15

Michelisz Norbert vendégpilótaként versenyez a TCR-sorozatban, a DTM felvonultatja a világ legjobb túraautóit, és kísérő eseményekben sem lesz hiány a német túraautó-bajnokság hungaroringi hétvégéjén, június 16-18-án.

WTCC  Michelisz Norbert  DTM