Találatok a Tin Jedvaj címkére

Találatok száma: 5

Magyar–horvát: Uralnunk kellett volna a meccset, ehelyett... – Jedvaj

2019-03-25 06:49:10

Mint ismert, a magyar válogatott 2–1-re legyőzte Horvátországot a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében, így csoportjában két mérkőzés után mindkét csapat három ponttal áll a tabellán – csakúgy, mint Szlovákia és Wales. A vereségre a horvát játékosok közül többen is úgy tekintenek, hogy talán még időben érkezett a figyelmeztetés.

magyar válogatott horvát válogatott foci Eb 2020 Tin Jedvaj Magyarország Horvátország

Klopp féli a „fekete hattyút”, de vezéráldozatra készülhet

2015-01-23 13:51:17

Ismét elröppent öt hónap az életünkből, rögvalósággal szigorított szabadlábon, és ismét elérkezett a futballszurkolók kedvenc-utált periódusa, az átigazolási időszak. Újra jelentkezik topligás transzferrovatunk, amelynek minden előzetes híreszteléssel ellentétben semmi köze nincs ahhoz, hogy magasabb szinteken is felvetődött az újságírók drogtesztje. Hetente jelentkező – őszintén szólva átigazolási pletykákkal megspékelt – rovatunkban az angolok, az olaszok és a franciák után a németekkel folytatjuk a táncot.

téli transzfersorozat német labdarúgás Tin Jedvaj Sergio Carlos Strandberg Sami Khedira Roman Weidenfeller

Átigazolások: kölcsönadta belső védőjét a Chelsea és a Roma

2014-06-11 19:09:52

A Premier League legutóbbi kiírásának harmadik helyén végző Chelsea egy szezonra kölcsönadta cseh védőjét, Tomás Kalast a Bundesligába feljutó 1. FC Kölnnek. A 21 esztendős, egyszeres válogatott hátvéd a mögöttünk hagyott szezonban két bajnokin lépett pályára a londoni klubban – mind a két találkozót megnyerték a „kékek”.

olasz átigazolás német átigazolás nemzetközi átigazolás angol átigazolás Tomás Kalas Tin Jedvaj

Roma: ötmillió eurót fizettek a horvát tinédzserért

2013-07-12 06:51:25

Ötmillió eurót fizetett az AS Roma a horvát Dinamo Zagrebnek a 17 éves Tin Jedvajért, akivel hároméves szerződést kötött a Serie A fővárosi klubja.

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás horvát átigazolás Tin Jedvaj Roma Dinamo Zagreb

Tottenham: megegyeztek az „új Modriccsal” - sajtóhír

2013-07-01 10:32:31

Horvát lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur mindenben megállapodott a Dinamo Zagreb horvát középpályásával, az „új Modricnak" is becézett Alen Haliloviccsal.

nemzetközi átigazolás Tottenham Tin Jedvaj Dinamo Zagreb Alen Halilovic