Találatok a Tankcsapda címkére

Találatok száma: 4

A Tankcsapda frontembere nem tud Dombi Tibivel versenyezni

2018-06-03 13:09:19

A közönség elnézi, hogy a gitár nincs precízen behangolva, vagy hogy a dobos nem pontos, mint a svájci óra, ha közben azt látja, a banda meghalni megy fel a színpadra. Futballnyelven ez így hangzik: rosszul lehet játszani, de lélektelenül soha. Lukács Lászlóval, a Tankcsapda frontemberével labdarúgásról, ejtőernyős ugrásokról és hosszútávfutásról (is) beszélgettünk.

Tankcsapda Lukács László Loki DVSC

DVSC: az új indulók közül a szurkolók választhatnak

2016-04-16 10:14:55

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a DVSC-Teva–Újpest mérkőzés előtt három dalt is lejátszanak a Nagyerdei Stadionban, amelyek közül a szurkolók választhatják ki, melyik legyen a Loki új indulója.

Tankcsapda Loki Debrecen DVSC-Teva DVSC

DVSC: „Bolhából elefánt” – nem üzenni akart a Tankcsapda

2016-02-16 18:47:12

Mint beszámoltunk róla, a Tankcsapda döntése értelmében ezentúl nem a „Piros-fehér” című rockos induló vezeti fel a debreceni futballmeccseket a Nagyerdőn. Lukács László, az együttes frontembere elmondta, nem üzenni akartak ezzel a döntésükkel.

Tankcsapda NB I Lukács László Loki Debrecen DVSC

Dombi Tibor végigfutja a Tankcsapda új klipjét - videó

2012-11-18 14:35:23

Alig néhány napja jelent meg a Tankcsapda új albuma, a Rockmafia Debrecen, és máris aranylemez lett. A Számolj vissza című dalhoz készült új klipben rengeteg magyar híresség kapott szerepet, köztük is legnagyobb név természetesen Dombi Tibor, a Debrecen futballcsapatának kiválósága, aki végig is fut a számon. Rajta kívül felbukkan még Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Bochkor Gábor műsorvezető, Bodrogi Gyula színész, Cserhalmi György színész, Dobó Kata színésznő, Győrfi Pál szóvivő, Hollósi Frigyes színész, Michelisz Norbert autóversenyző, Radnai Péter újságíró, Stohl András színész, Várkonyi Andrea műsorvezető.

videoklip Tankcsapda Dombi Tibor DVSC