Találatok a Sepp Maier címkére

Találatok száma: 3

Klasszisok és örök ígéretek, akiknek nem feltétlenül a sarkuk volt az Achillesük

2019-07-10 16:26:20

A minap a 29 esztendős Andrew Luck sokkolta az amerikai sportok szerelmeseit, az Indianapolis Colts korábbi irányítója állandó sérülései miatt, fizikai és mentális fáradtsággal indokolva bejelentette a visszavonulását. Idehaza sem telt el hasonló bejelentés nélkül a nyár, az egykor a Liverpoolt is megjárt Pölöskei Zsolt 28 évesen akasztotta szögre a stoplist – a Honvéd mezével együtt. Innen, Európa közepéről az európai labdarúgásra koncentrálva – a teljesség igénye nélkül – gyűjtöttünk össze hasonlóan ígéretesen indult, ám a kelleténél korábban véget érő karrierrajzokat Brian Cloughtól, Owen Hargreavesen át Buzsáky Ákosig.

labdarúgás futball amerikaifutball Uli Hoeness Sepp Maier Rudas Ferenc

Bayern: „Ha nem Neuer lesz az Aranylabdás, vakok a szavazók”

2014-11-12 17:16:55

Sepp Maier, a Bayern München labdarúgócsapatának korábbi legendás kapusa szerint hatalmas hiba lenne, ha nem Manuel Neuer kapná az Aranylabdát.

Sepp Maier Manuel Neuer Bayern München Aranylabda

Sepp Maier szerint hiba volt Jürgen Klinsmann kinevezése

2008-01-30 00:00:29

A Bayern München kapusedzője, Sepp Maier nem ért egyet azzal a döntéssel, miszerint a nyáron Jürgen Klinsmann veszi át Ottmar Hitzfeld helyét a bajorok kispadján. A kapuslegenda úgy véli, vissza fog ütni előbb-utóbb, hogy a német válogatott korábbi szövetségi kapitányának semmilyen tapasztalata sincsen klubcsapatnál, és képtelen lesz sikereket elérni a német rekordbajnoknál.

Bayern München német_labdarúgás