Találatok a RFU címkére

Találatok száma: 4

A futballiskolákat tönkretették, tombol a korrupció – orosz helyzetkép

2018-06-19 16:34:54

Oroszország egyelőre kifogástalan házigazdája a 2018-as labdarúgó-világbajnokságnak, a torna mentes az atrocitásoktól, a szervezés flottul megy. Az orosz válogatott ráadásul a szaúdiak elleni pazar győzelemmel álomrajtot vett, noha a vb előtt zsinórban hét felkészülési mérkőzésén is nyeretlen maradt. A háttérben viszont kevésbé pozitív dolgok is zajlanak: az orosz bajnokság fővárosközpontúvá vált, kevés a fiatal tehetség, cserébe nagy a korrupció. A kialakult helyzetről az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) munkatársával, Aleksz Huszjevvel beszélgettünk.

vb 2018 orosz válogatott foci vb 2018 Zenit Szpartak Moszkva RFU

Eb 2016: balhé esetén Angliát és Oroszországot kizárhatják

2016-06-12 16:41:17

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága hivatalos közleményben jelezte: elképzelhető, hogy ha újabb balhékba keverednek bele az angol és az orosz szurkolók, a két válogatottat végső szankcióként kizárják a kontinenstornáról.

szankciók orosz válogatott huliganizmus angol válogatott UEFA RFU

Magyar-orosz: Capellónak nincs stábja, fizetés sehol

2014-11-11 22:52:22

Nem könnyű a helyzete az Ausztria elleni Eb-selejtezőre és a Magyarország elleni felkészülési mérkőzésre gyakorló orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Fabio Capellónak: a szakvezetőnek mintegy másfélmilliárd forintnyi fizetésével adós az orosz szövetség, segítői pedig a sport.ru és a TNC Russia értesülései szerint meg sem érkeztek az edzőtáborba, mert egyrészt nekik is tartoznak, másrészt nem is kaptak új szerződést.

magyar-orosz felkészülés RFU Oroszország Magyarország Fabio Capello

Oroszország: vége a bőségnek, a rubel lerántja a futballt is

2014-11-11 19:14:53

Az orosz rubel romlása súlyos gondokat okoz az elit oroszországi sportcsapatoknak, köztük a Premjer-liga futballklubjainak is – írja az AP hírügynökség. A sportvezetők is úgy vélekednek, a bőség napjai elmúltak.

RFU Premjer-liga Oroszország