Találatok a Pietro Vierchowod címkére

Találatok száma: 30

BL: közhelyparádé a Honvéd volt edzőjétől a Juve-meccs előtt

2015-04-22 16:46:47

Pietro Vierchowod, a Bp. Honvéd korábbi vezetőedzője a Calciomercatónak nyilatkozott a Monaco–Juventus BL-negyeddöntős párharc második mérkőzése előtt volt csapata, a Juve továbbjutási esélyeiről.

Pietro Vierchowod Monaco Juventus Bajnokok Ligája BL-negyeddöntő

Honvéd: „Rossz tanács volt, hogy rúgják ki Vierchowodot"

2014-11-10 18:26:40

A Tuttomercatoweb olasz futballportál hétfő délután rövid hírben foglalkozott a Bp. Honvéddal, és arra jutott, hogy „az olasz projekt" megfenekleni látszik Kispesten.

Pietro Vierchowod NB I Budapest Honvéd

Olaszország: a Honvéd távozó trénere már otthon szakért

2014-10-22 16:00:24

Pietro Vierchowod szerint volt csapata, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) negyedik helyén álló Milan akkor jár a legjobban, ha a középső védők posztján az Alex, Rami kettős játszik.

Pietro Vierchowod Milan

Vierchowod: A magyar foci elszigeteltségben van - exkluzív interjú

2014-10-10 11:35:08

Hosszú távra tervezett, ám Pietro Vierchowodnak mindössze tíz bajnoki mérkőzés jutott a Budapest Honvéd kispadján. Az olasz szakember az egyértelmű csalódás ellenére nem ért egyet honfitársával, a magyar futballt erkölcsi és szakmai fertőnek tituláló Massimo Moralesszel, és pozitív véleménnyel van labdarúgásunkról. Az 1982-es világbajnok a kritikákkal is szembenézve exkluzív interjút adott magyarországi tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-nak.

interjú Pietro Vierchowod NB I George F. Hemingway Fabio Cordella CsZ

Honvéd: Vierchowod stábja is távozik, olasz edző érkezhet

2014-10-09 07:41:58

A Nemzeti Sport értesülései szerint nemcsak Pietro Vierchowod távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédtól a DVSC-Tevától elszenvedett 4–0-s vereség után, hanem a pályaedző Dario Di Donato és az erőnléti tréner, Luca Guerra is.

Pietro Vierchowod NB I Honvéd

Hemingway: Ez azért minden, csak nem csoda

2014-10-08 10:29:50

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, nem veszi komolyan a klubtól távozó világbajnok olasz vezetőedző, Pietro Vierchowod kritikáját. A kispestiek első embere úgy véli, a magyar futball is üzlet, márpedig az eredmények nem jöttek.

edzőváltás Pietro Vierchowod NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: Az elnök nem tud sokat a futballról - Vierchowod

2014-10-07 08:06:50

Mindössze tíz bajnoki mérkőzés jutott a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának kispadján Pietro Vierchowodnak, akit a kispestiek vezetősége a DVSC-Teva elleni 4–0-s vereség után menesztett. A kispesti csapat tulajdonosa, George F. Hemingway a Nemzeti Sportnak elmondta, nem látta biztosítottnak a kitűzött célok elérését. Vierchowod amondó, már így is csodákat tettek a csapattal, amely szerény költségvetésből gazdálkodik, ráadásul a klikkesedés is megnehezíti a munkát.

edzőváltás Pietro Vierchowod NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Bp. Honvéd: menesztették Pietro Vierchowodot

2014-10-06 11:38:30

A mai napon a Budapest Honvéd FC megszüntette Pietro Vierchowod vezetőedző szerződését – adta hírül a kispesti labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

edzőcsere Pietro Vierchowod Honvéd

NB I: Vierchowod nem tud kiállni a Honvéd-játékosok mellett

2014-10-04 18:49:25

A DVSC-Teva 4–0-s sikere után a Budapest Honvéd vezetőedzője, Pietro Vierchowod nem tudott kiállni a csapata mellett, szerinte csak őt terheli a felelősség. A hazaiak mestere, Kondás Elemér úgy véli, ez a siker segíthet kijönni csapatának a gödörből.

Pietro Vierchowod Kondás Elemér Honvéd DVSC-Teva

NB I: Előjött az az énem, amit nem nagyon szeretek - Véber

2014-09-26 21:24:28

Még Véber Györgynek sem tetszett, ahogy a Honvéd–Pécs NB I-es mérkőzés szünetében a csapatával kellett beszélnie a jó eredmény érdekében, de hatékony volt a „haddelhadd”, a vendégek emberhátrányban 2–1-re nyertek a Bozsik Stadionban.

Véber György Pécs Pietro Vierchowod NB I Honvéd

Horváth Ferenc: sarki rókából jegesmedve

2014-09-21 07:54:34

Horváth Ferenc sarki rókáról és jegesmedvéről, Tomiszlav Szivics Veréb György reaktiválásáról, Pietro Vierchowod pedig általa még nem tapasztalt esetről beszélt csapata szombati bajnokija után. Íme, a labdarúgó NB I-es szakvezetők értékelése.

Tomiszlav Szivics Pietro Vierchowod NB I Horváth Ferenc

NB I: Artner Radót, Csábi a frissességet hiányolta

2014-09-14 08:52:55

A labdarúgó NB I hetedik fordulójának szombati játéknapját követően Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője megvédte Tommaso Rocchit, ugyanakkor hiányolta csapatából Radó Andrást. Bekő Balázs, a kecskemétiek szakvezetője „imádta”, hogy barátja, Horváth Ferenc ült az ellenfél kispadján, míg Dobos Barna, a dunaújvárosiak mestere figyelmeztetett: ez már az NB I, itt bővebb játékoskeretre van szükség – edzői értékelések.

Véber György Pietro Vierchowod NB I Kondás Elemér Horváth Ferenc Dobos Barna

NB I: Rocchi? Megcsinálta, amit kértem tőle, de... - Artner

2014-09-13 21:34:58

Pietro Vierchowod, a Honvéd labdarúgócsapatának trénere elégedetten nyilatkozott a Haladás ellen 2–0-ra megnyert szombati NB I-es bajnoki után, a szombathelyiek szakvezetője, Artner Tamás a csatárnélküliség miatt kesergett.

Pietro Vierchowod NB I Haladás Budapest Honvéd Artner Tamás

Honvéd: Csupán az eredménnyel vagyok elégedett - Vierchowod

2014-09-10 11:33:37

A labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában a Honvéd 1–0-ra győzte le a harmadosztályú Felsőtárkányt. Pietro Vierchowod, a kispestiek vezetőedzője érthető módon nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal.

Pietro Vierchowod Honvéd Budapest Honvéd

Véber: A játékosoknak nem volt élet-halál kérdés

2014-08-31 10:01:57

Szombaton négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó NB I 6. fordulójából. Volt olyan edző, aki szerint játékosainak nem volt élet-halál kérdése a mérkőzés, de akadt olyan szakember is, aki a gól nélküli döntetlen után is elégedetten nyilatkozott.

labdarúgó NB I edzői nyilatkozatok Véber György Pietro Vierchowod Nebojsa Vignjevics Mátyus János

NB I: A pohár nem félig, hanem teljesen üres - Vignjevics

2014-08-30 19:03:54

A labdarúgó NB I hatodik fordulójában megőrizte veretlenségét az Újpest, miután gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal. A találkozót követően a két szakvezető értékelt a Magyar Televíziónak.

Újpest Pietro Vierchowod Nebojsa Vignjevics Honvéd Budapest Honvéd

Olyat mondott az NB I-es edző, amit nem kellett volna

2014-08-17 09:21:15

Szombaton négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó NB I-ben. Lássuk, hogyan értékelték a találkozókat a lefújás után a szakvezetők!

Pietro Vierchowod Nyíregyháza NB I MTK Joan Carrillo Garami József

NB I: Csábi tudatosan padoztatta a meccs „hősét”

2014-08-09 19:24:02

A Honvéd edzője szerint ötször annyi helyzetük volt, mint a Nyíregyházának, míg Csábi József szerint kiegyenlített volt a két csapat mérkőzése a labdarúgó NB I 3. fordulójában.

Pietro Vierchowod Nyíregyháza NB I Honvéd Csábi József 3. forduló

Amikor a Honvéd kis híján kiejtette a későbbi BEK-döntőst

2014-08-09 11:44:09

Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 3. fordulója. A Honvéd–Nyíregyháza találkozón Pietro Vierchowod és Csábi József csapata csap össze. A két szakember 23 éve játékosként nézett egymással farkasszemet, mégpedig BEK-meccsen.

Pietro Vierchowod Nyíregyháza NB I 3. forduló NB I Honvéd Csábi József

Új szabályokat tanultam - Horváth Ferenc az ETO-Honvéd bíráskodásáról

2014-08-04 09:00:37

Edzői nyilatkozatok! Íme, a labdarúgó NB I 2. fordulójának vasárnapi találkozóinak mestermérlegei! A Lombard Pápa legyőzte a Ferencvárost, a Győri ETO a Honvéd ellen nyert, míg a Diósgyőr ikszelt Újpesten.

Újpest Tomiszlav Szivics Thomas Doll Pietro Vierchowod Nebojsa Vignjevics NB I