Találatok a Pavol Durica címkére

Találatok száma: 7

„Nagyon bánt” – megszólalt az öngóljával elhíresült Durica

2020-05-15 00:21:16

Pavol Durica csak néhány hónapot futballozott Magyarországon 2008-ban, Fehérváron, de a Magyar Kupában, a DVSC elleni meccsen lőtt öngólja után – ha nincs az a gól a 87. percben, akkor hosszabbítás következhetett volna a mérkőzésen – egy életre megjegyeztük a nevét. Múlt héten az Amikor... múltidéző sorozatunkban elevenítettük fel a történteket, ami után levélben kereste meg szerkesztőségünket a szlovák középpályás… 

öngól amikor Pavol Durica NB I Mol Fehérvár FC Magyar Kupa

Videó: amikor a Videoton légiósa olyan öngólt csavart, amelyet sosem felejtünk el

2020-05-06 19:01:45

A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most tizenkét évet megyünk vissza az időben, a magyar futball egyik leghíresebb öngóljáért.

öngól amikor Videoton Pavol Durica

Videó: olyan öngólt rúgott, még Durica is „megirigyelné”!

2017-05-04 14:02:43

Ki ne emlékezne Pavol Durica elképesztően nagy öngóljára a magyar bajnokságból? Mindenki azt gondolta, a szlovák légiós találatánál sosem lesz nagyobb öngól a világon, ám könnyen lehet, hogy az ukrán másodosztályban most felülmúlták a találatot. Az más kérdés, hogy természetesen felvetődött, hogy fogadási csalásról van szó…

öngól videó ukrán másodosztály Ukrajna Pavol Durica

Játékossors: idáig jutott a legendás öngólt szerző Vidi-védő

2016-03-28 09:44:12

Aki az előző években figyelemmel követte a magyar labdarúgást, annak nem kell bemutatnunk Pavol Duricát. A szlovák védő csupán 46 percet töltött a pályán az NB I-ben, a Magyar Kupában azonban volt egy felejthetetlen mozdulata, ami után rövid véget ért magyarországi karrierje. A dehir.hu utánajárt, hol futballozik most a játékos.

Videoton SK FC Vydrany Pavol Durica Debrecen

A magyar foci 10 gyöngyszeme, amelyre felkapta a fejét a világ

2015-04-11 11:37:17

A magyar labdarúgás az elmúlt tizenöt évben messze elmaradt a világ élvonalától, ennek ellenére akadtak olyan pillanatok, amikor Európa és talán a világ sportsajtója is magyar vonatkozású futballmomentumtól volt hangos. Ha csak tizenöt percre is, de tényleg zajos volt. Olykor dagadó mellel, néha pedig cseppet sem büszkén vettük tudomásul a könnyen jött és könnyen múló világhírnevet. A lényeg, hogy a miénk.

Vanczák Vilmos Pavol Durica Luka Dominic Lionel Messi Leandro Martínez Koplárovics Béla

Kirúgták Fehérvárról a bomba öngólt szerző Pavol Duricát

2008-04-06 00:00:17

Az FC Fehérvár azért bontott szerződést a szlovák játékossal, mert az nem jelent meg a klub Budakalászon szerepelt NB III-as csapatának mérkőzésén, pedig Disztl László abba a gárdába jelölte őt. Durica semmilyen indokkal nem kérte felmentését a szereplés alól.

DVSC FC Fehérvár Pavol Durica

FC Fehérvár: kirúgták a bomba öngólt szerző játékost

2008-04-09 00:00:18

A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Debrecen ellen hatalmas öngólt rúgó Pavol Duricát nem az említett bakija miatt küldték el.

Magyar Kupa FC Fehérvár magyar_labdarúgás