Találatok a NB I-es legek címkére

Találatok száma: 115

Hihetetlen mutató – ötből négy büntetőt kivédett az NB I-es kapus

2020-02-24 13:35:06

A labdarúgó NB I 22. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a büntetők, no meg a tizenegyesölő kapusok, a felcsúti Hegedüs Lajos és a zalai Demjén Patrik, utóbbi ötből négyet kifogott már ebben az idényben. Szó lesz többek között az éppen Demjénnel szemben hibázó Nikolics Nemanjáról, a mesterhármast jegyző csapattársról, Ivan Petrjakról és a szépségdíjas paksi gólokról.   

ZTE Puskás Akadémia Paksi FC Nikolics Nemanja NB I-es legek NB I

A Fradi 36 góljából 30-ban játszott szerepet a nagy négyes!

2020-02-17 16:11:28

A labdarúgó NB I. 21. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Ferencváros Fehérvár elleni győzelme, de szó lesz Radó András Újpest elleni duplájáról, Davide Lanzafame kaposvári győztes góljáról, Szolnoki Roland találatáról a Kisvárda ellen, valamint a mezőkövesdi szappanos Péter debreceni védéseiről is.

Olekszandr Zubkov NB I-es legek NB I Mol Fehérvár Fradi Ferencváros

„Leírtak és vándormadárnak kiáltottak ki” – Tischler és a többiek

2020-02-10 14:04:02

Szokásos, hét eleji, NB I-es legek sorozatunkban ezúttal a múlt héten rendezett két forduló olyan főszereplői kerülnek fókuszba, akiket egyszer már leírtak, „elfeledtek” vagy éppen posztjukból fakadóan senki sem számított arra, hogy gólt szerezhetnek.

Tishcler Patrik NB I-es legek NB I Kálnoki-Kis Dávid Kinyik Ákos Hegedüs Lajos

Zubkovot a diósgyőriek nyakon öntötték sörrel – bosszút akart állni

2019-12-17 15:52:29

A labdarúgó NB I 16. fordulójára visszatekintő írásunk fókuszába ezúttal a ferencvárosi Olekszandr Zubkov került, aki nagyszerű szabadrúgással döntött el a három pont sorsát Diósgyőrben, miután a DVTK drukkerei nyakon öntötték sörrel. Szó lesz a Pakson megbízott edzőként dolgozó Osztermájer Gábor jövőjéről és a Honvéd-edző Giuseppe Sannino újabb kiállításáról is.

Osztermájer Gábor Olekszandr Zubkov NB I-es legek Giuseppe Sannino

„A Puskás Akadémia többet érdemel” – Henty megmondta

2019-12-10 14:04:13

A labdarúgó NB I 15. fordulóját követő visszapillantónk fókuszában a Ferencváros–Puskás Akadémia (2–2) rangadó, Ezekiel Henty (Puskás Akadémia) gólátlaga, Bódi Ádám (DVSC) gólpassza, Zöldesi Illés (Kisvárda) bemutatkozása és Babati Benjámin (ZTE) köszöntése szerepel.

Zöldesi Illés Puskás Akadémia NB I-es legek NB I Ferencváros Ezekiel Henty

Cristiano Ronaldo orvosa műtötte meg a forduló NB I-es visszatérőjét

2019-12-03 16:41:27

A labdarúgó NB I 14. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a Fradi Norvégiából érkezett támadóduója, Franck Boli és Tokmac Nguen, a Mezőkövesd ellen a 29. percben kiállított felcsúti Szolnoki Roland, a DVTK ellen góllal és gólpasszal jelentkező fehérvári Kovács István és a forduló visszatérője, a debreceni Bódi Ádám.

Tokmac Nguen NB I-es legek NB I Frank Boli DVSC Bódi Ádám

Egyedülálló PAFC-pofon a Fehérvár, Ferencváros duónak

2019-11-26 15:48:38

A labdarúgó NB I 13. fordulója után szokásos visszapillantónkban fókuszban a Puskás Akadémia fehérvári győzelme, a Mezőkövesd menetelése, a Ferencváros támadósora, Davide Lanzafame botrányos gólöröme, a DVTK öt csapatsportágban elért hat győzelme és az újpesti szurkolók megnyilvánulása az újabb vereség után.

Puskás Akadémia NB I-es legek NB I Mol Fehérvár Ferencváros Davide Lanzafame

37 éves vezér a Fradiban – egy hét alatt több gól, mint egy év alatt

2019-10-01 12:05:02

A labdarúgó NB I 7. fordulójára visszatekintő, a forduló „legjeit” összegyűjtő válogatásunk fókuszában a 37 évesen, egy héten belül három gólt szerző Leandro, megszólal a szintén egy hét alatt öt gólig jutó Gyurcsó Ádám és szó lesz Huszti Szabolcs sérüléséről is.

NB I-es legek Mol Fehérvár Leandro Huszti Szabolcs Fradi Ferencváros

Az NB I-ben másodszor fordult ez elő a Fradival a Rebrov-érában

2019-09-23 14:05:24

A labdarúgó NB I-ben ugyan nem volt forduló a múlt héten, csak egy meccset rendeztek, a korábbról elhalasztott ZTE–Ferencváros (1–2) találkozót, de a Fradi meccse mellett a hétvégi Magyar Kupa-mérkőzések is szolgálatatnak elegendő „muníciót” ahhoz, hogy összeállítsuk szokásos, hét eleji visszapillantónkat, az elmúlt hét hazai legjeiről...

Szerhij Rebrov NB I-es legek NB I Fradi Ferencváros FTC

Vignjevics: Zsótér úgy tett, mintha mindent tudna, csak a show érdekli

2019-09-16 16:16:46

A labdarúgó NB I 6. fordulójára visszatekintő cikkünkben fókuszban az újpesti vezetőedző, Nebojsa Vignjevics Zsótér Donáthoz intézett kritikája, megszólal a Ferencvárosban duplázó Varga Roland és a kisvárdai szurkolók által kikezdett, mezőkövesdi Cseri Tamás is.

Újpest Zsótér Donát Varga Roland NB I-es legek NB I Mol Fehérvár

Lanzafame első öngólja, Isael újabb fájdalmas belépője

2019-09-03 14:33:11

A labdarúgó NB I 5. fordulóját követően is összegyűjtöttük az elmúlt hétvége „legjeit”. Fókuszban Gazdag Dániel gólja és Davide Lanzafame öngólja, valamint Viszar Muszliu bemutatkozása a Fehérvárban, Radó András revansa volt klubja, a Puskás Akadémia FC elleni meccsen, illetve Isael piros lapot eredményező belépője az FTC–DVTK találkozón.

NB I-es legek NB I Isael Fradi Ferencváros FTC

Devecseri: Nem tehetek róla, 30 méterre a kaputól nekem már helyzet!

2019-08-27 14:51:48

A labdarúgó NB I 4. fordulójára visszatekintő, a forduló legjeit felelevenítő cikkünkben fókuszban Devecseri Szilárd hatalmas gólja, Nagy Dániel fejese, a Puskás Akadémia nyerő cseréje, no meg a Ferencvárosban pályára lépő magyarok.

ZTE Szerhij Rebrov NB I-es legek NB I Kaposvár Fradi

Fülbevalós mizéria; mezőkövesdi bombázó; ferencvárosi debütáló

2019-08-19 09:35:54

A labdarúgó NB I 3. fordulója után az eddigiekhez hasonlóan visszapillantunk a hétvégére, ezúttal a Nemzeti Sportban is olvasható, fordulós „legekkel” jelentkezünk – jöjjön többek között a forduló gólja, mizériája, bemutatkozása és passzkirálya!

NB I-es legek NB I

Ebedli Zoltán unokája debütált Kisvárdán, Henty és Ádám duplával tért vissza

2019-08-05 15:11:45

A labdarúgó NB I új idényébe is folytatjuk sorozatunkat, amelyben az előző bajnoki forduló érdekességeire, legjeire tekintünk vissza. Ugyan az 1. fordulóból későbbre halasztották a DVSC–Ferencváros mérkőzést, ám így is voltak kiemelést érdemlő teljesítmények, események.

Újpest Ádám Martin Zsótér Donát Puskás Akadémia NB I-es legek NB I

Ezért maradt bent újra a DVTK, és esett ki ismét az MTK

2019-05-21 14:45:39

A labdarúgó NB I idénybeli utolsó, 33. fordulójára is visszatekintünk a játéknap „legjeivel”, ahogy azt olvasóink az évad során már megszokhatták. Ezúttal fókuszban a Diósgyőr immár hagyományosan remek  bajnoki hajrája, Herczeg András és a debreceni szurkolók közös ünneplése, Böde Dániel beszéde, na meg a kispesti Djordje Kamber teljesítménye.

Paks NB I-es legek MTK Herczeg András Fradi Fernando Fernández

MTK: „Az a gond, hogy hetek óta síri csend van az öltözőben”

2019-05-13 13:34:28

A labdarúgó NB I 32. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban az élvonaltól búcsúzó Haladás és a kieső helyre visszacsúszó MTK. Emellett szót ejtünk Berke Balázs játékvezető és a Bp. Honvéd különös esetéről (avagy ki sípolt?), no meg Varga Roland gólöröméről – a Fradi szélsője így reagált azokra, a szurkolói körökben terjedő pletykákra, hogy a nyáron távozna az FTC-től.  

Varga Roland Szabó Zsolt NB I-es legek NB I MTK Ferencváros

Király Gábor a szögletből kapott gólról: Nem értem el a labdát

2019-05-06 18:01:33

A labdarúgó NB I 31. fordulójára visszatekintő cikkünkben fókuszban a Paksi FC szögletből szerzett gólja, de szó lesz a Petrjak-ügyről, a diósgyőri Márkvárt Dávid nagy góljáról és a dühös MTK-szurkolókról is.

Remili Mohamed Paks NB I-es legek Márkvárt Dávid MTK Király Gábor

Lanzafame: Nagyon szenvedtem, amikor kikerültem a keretből

2019-04-23 10:59:32

A labdarúgó NB I 29. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban Davide Lanzafame és az FTC–Vidi (4–1) mérkőzés, melyen csereként beállva, két góljával főszerepet játszott az olasz csatár, akit egy héttel korábban, fegyelmi okokból egy meccsre kitett a Fradi keretéből Szerhij Rebrov vezetőedző.

NB I-es legek NB I Mol Fehérvár FC Ferencváros FTC Davide Lanzafame

Kinek a cseréi lőtték a legtöbb gólt? Herczeg? Rebrov? Nem, már menesztették

2019-04-15 12:40:05

A vezetőedző elégedetlen az eredménnyel, int az oldalvonal mellett melegítő cserejátékosnak, aki a kispadhoz sprintel, ledobja a melegítőt, lepacsizik a gyepről lekocogó társával, majd pályára lépése után gólt szerez. A jelenet nem számít különlegesnek a futballban, az már annál inkább, ha az adott bajnoki forduló hat mérkőzéséből négyen is a cserejátékos szerez rendkívül fontos gólt. Ezúttal ez a nem mindennapi helyzet állt elő: a Ferencváros, a Mol Vidi és a Haladás a győzelmet, míg a Kisvárda a döntetlent köszönhette a második félidőben beálló futballistájának – a labdarúgó NB I 28. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a gólszerző cserék.

Torghelle Sándor Szerhij Rebrov NB I-es legek NB I MTK Herczeg András

Pátkai áldozatai – ezek a csapatok veszítettek a győztes gólja miatt

2019-04-01 14:32:26

A labdarúgó NB I 26. fordulója után, hét eleji visszapillantónkban fókuszban a horvátok után a DVSC ellen is győztes gólt szerző Pátkai Máté, no meg a 300. élvonalbeli meccsén pályára lépő, MTK-s Kanta József. De szót ejtünk még Lovrencsics Gergő plakettjéről, Berke Balázs játékvezető rossz döntéseiről és a hét veszteséről, a paksi Bobál Dávidról is…

Pátkai Máté NB I-es legek Lovrencsics GErgő Kanta József Bobál Dávid Berke Balázs