Találatok a NB I-es legek címkére

Találatok száma: 71

Csaknem 20 ezren a Fradi–Lokin, Karakó hibája, ghánai felfedezett – ez volt az ősz

2017-12-12 20:24:31

Folytatjuk a labdarúgó NB I őszi szezonjára visszatekintő cikkeink sorát. A szokásos, hét eleji fordulós visszapillantóink korábbi részeinek segítségével felelevenítjük a mögöttünk hagyott 19 forduló legemlékezetesebb jeleneteit, legérdekesebb történéseit, edzői értékeléseit.

összefoglaló  Újpest  Varga Roland  Pintér Attila  Nagy Dániel  NB I-es legek 

Balmazújvárosban csak a villanyszerelők győztek, új gólszerzők a Fradinál

2017-12-11 11:12:44

Az idei év utolsó bajnoki fordulója után is jelentkezünk visszapillantónkkal, amelyben a Ferencváros gólszerzői mellett foglalkozunk a Honvédtól menesztett Erik van der Meerrel, a balmazújvárosi villanyszerelők példás hőstettével, a két piros lapot begyűjtő DVSC-vel, valamint a gólképtelen Videotonnal és legyőzőjével, a Haladással is.

Videoton  NB I-es legek  Lovrencsics Balázs  Karol Mészáros  Haladás  Fernando Gorriarán 

16 meccsen 8 sárgánál a válogatott középpályás – félidőnél az NB I

2017-11-27 10:37:24

A 17. fordulóra visszapillantó összeállításunkban megnéztünk néhány statisztikát annak kapcsán, hogy elérkeztünk a bajnokság feléhez, fókuszba helyeztük az élvonalban debütáló, új építésű stadionokat, és külön figyelmet szenteltünk két élvonalbeli szakember edzői húzásainak, valamint megvizsgáltuk, mi a helyzet a sárga lapok terén.

Videoton  Simon Ádám  Paks  NB I-es legek  NB I  Herczeg András 

A Fradinál 441 napja erre vártak, a tábor pedig 1252 nap után jön

2017-10-30 15:42:00

A labdarúgó NB I 14. fordulója után fókuszban a Ferencváros élre állása, a Fradi-tábor bejelentett visszatérése. Aztán bővebben foglalkozunk a botrányoktól sem mentes Újpest–Videoton (2–2) találkozóval, de terítékre kerül a gólszerzők közül Ezekiel Henty, Gazdag Dániel, Ugrai Roland és Bódi Ádám is.

Újpest  Videoton  Ugrai Roland  Solymosi Péter  NB I-es legek  NB I 

Bebombázta, mint Gera Zoltán a Liverpool ellen...

2017-10-23 12:12:12

A labdarúgó NB I 13. fordulóját követő, szokásos visszapillantónkban fókuszban az FTC–Újpest (1–0) derbi és a meccset eldöntő Böde Dániel. Részletesebben foglalkozunk továbbá a Videoton hajrában esett góljaival, de egy fantasztikus találat révén még Gera Zoltán Liverpool elleni bombagólját is felidézzük.  

Videoton  NB I-es legek  Liverpool  Holender Filip  Gera Zoltán  Fradi 

13 év alatt egyetlen Fradi-igazolás sem kezdett így az NB I-ben!

2017-10-02 14:48:37

A labdarúgó NB I 11. fordulóját követően ismét összegyűjtöttük a magyar élvonalhoz kapcsolódóan az elmúlt hét érdekességeit, legjeit. Mit gondol, ki volt az utolsó ferencvárosi új szerzemény, aki legalább olyan gólátlaggal kezdett, mint most Joseph Paintsil? Tudja, melyik az NB I legjobb és legrosszabb formában lévő csapata és azt, hogy milyen rekordot állított be Varga Roland? És azt olvasta, mit nyilatkozott Horváth Ferenc a Fradi elleni meccs után – a vitás eseteket látta már? És a hét műesését? Mit gondol, a Honvédnál kinek kellene elvégeznie a büntetőket? Összeállításunkból minden kiderül, minden érdekes jelentet megmutatunk, és a kommentekben a véleményére is számítunk – tartson velünk!

Ugrai Roland  NB I-es legek  NB I  Joseph Paintsil  Iványi Zoltán  Horváth Ferenc 

Pintér: Mi is azt tettük, amit a Barcelona; Pintér: Nem vagyunk Barcelona

2017-09-25 14:18:42

A labdarúgó NB I 10. fordulója utáni visszapillantónkban felidézzük Pintér Attila „barcelonás” nyilatkozatait, nem megyünk el szó nélkül az újabb „Priskin-könyökös” mellett, nosztalgiázunk kicsit Varga Roland és Tőzsér Dániel csodás szabadrúgása kapcsán. Solymosi Péteré a hét játékvezetői ítélete, Novothny Soma a hét embere, a Szusza Ferenc Stadion világítóberendezése pedig a hét hibáját követte el...

Szabó Zsolt  Puskás Akadémia  Priskin Tamás  Pintér Attila  NB I-es mestermérleg  NB I-es legek 

A Fradinál és az NB I-ben is többéves csúcsot dönthet meg a „királyjelölt”

2017-09-18 15:03:11

A labdarúgó NB I 9. fordulóját követő visszapillantónkban ezúttal a Ferencváros új gólkirályjelöltjére, Varga Rolandra fókuszálunk, aki több szempontból is rekordot dönthet – a klubjánál és az NB I-ben is. Aztán kiemelten foglalkozunk a Videotonnal, amely ugyan elszenvedte első vereségét a szezonban, de amikor az elmúlt hét évben, kilenc forduló után legalább annyi pontot szerzett, mint most, akkor bajnok is lett. Vagyis a statisztikák már most a fehérváriak aranyérmét vetítik előre. Ezenkívül szó lesz még színes lapokról, játékvezetői tévedésekről, jubileumokról.

Varga Roland  NB I-es legek  NB I  Ferencváros  FTC  Böde Dániel 

Bódog: „Ha elmondom a véleményemet...” – pedig ő aztán elmondja

2017-09-11 15:40:59

A labdarúgó NB I 8. fordulójában, a DVSC–DVTK mérkőzést követően elhangzott újabb Bódog Tamás-sziporka után összegyűjtöttük a diósgyőri tréner emlékezetes, szókimondó nyilatkozatait az utóbbi hónapokból. Kiemeljük a hét játékvezetői tévedéseit, no meg a figyelemfelkeltő labdaszedőket. De szó lesz többek között a hét meglepetésemberéről (Lázár Pál), a hét visszatérőjéről (Németh Márió) és a Ferencváros, illetve az NB I második ghánai gólszerzőjéről (Joseph Paintsil) is.

Németh Márió  NB I-es legek  NB I  Lázár Pál  Joseph Paintsil  DVTK 

Thomas Dollnak idén nagyon nem megy a külföldi edzők ellen

2017-08-28 13:06:04

A labdarúgó NB I 7. fordulóját követően szokásos hétfői visszapillantónkban megvizsgáltuk a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll mérlegét a külföldi trénerek által irányított csapatok ellen. Górcső alá vettük a Mészöly Gézát 300. élvonalbeli bajnokija alkalmából, valamint megnéztük, mikor kapott legutóbb öt gólt Király Gábor. Szó lesz még a hét megszakadó sorozatáról és cseréiről, az Újpest 3000. bajokijáról, valamint további érdekességekről, legekről is.

Újpest  Thomas Doll  NB I-es legek  NB I 7. forduló  NB I  Mészöly Géza 

Pintér Attila eddig négy „bírózásnál” tart – ez lenne a sírás?

2017-08-21 12:16:42

A labdarúgó NB I 6. fordulójából egy mérkőzést, a Paks–Videoton találkozót ugyan csak később, szeptember 6-án rendezik meg, ám a múlt heti meccsek érdekességeit, legjeit ezúttal is összegyűjtöttük. Horváth Ferenc „sírós” nyilatkozata kapcsán csokorba gyűjtöttük Pintér Attila szezonbeli eddigi bírálatait a játékvezetőkről. Összegyűjtöttük a folytatódó, illetve megszakadó kispesti sorozatokat, felidézünk néhány nagy Loki-sikert, és megmutatjuk a hét potyagóljait is.

Puskás Akadémia  Pintér Attila  NB I-es legek  NB I  Kadima Kabangu  Horváth Ferenc 

Nehézkes rajt a Fradinál: Prukner és Détári sorsára jut-e Doll?

2017-08-14 14:50:03

A labdarúgó NB I 5. fordulóját követően szokásos hétfői visszapillantónkban megvizsgáltuk a Ferencváros visszafogott szezonkezdetét, amelyre a Doll-érában még nem volt példa. Górcső alá vettük a legjobb formában lévő támadókat, így a ferencvárosi Varga Rolandot, a kispesti Davide Lanzafamét és a szombathelyi David Williamst. Szó lesz a hét két legnagyobb visszatérőjéről, Kassai Viktorról és Zsótér Donátról, s további érdekességekről, legekről is.

Zsótér Donát  Varga Roland  Thomas Doll  Prukner László  NB I-es legek  NB I 5. forduló 

Négy meccs, egy pont: Pintér Attila még nem nyitott ilyen rosszul

2017-08-07 11:37:37

Véget ért a hőhullám, a mérkőzésüket a forróság miatt elhalasztó csapatok vasárnap jól megáztak. Lejátszották a labdarúgó NB I 4. fordulóját, amely után kéz a kézben a Bp. Honvéd és a Videoton FC áll az élen, a kieső helyeken a DVSC és a Puskás Akadémia. Pintér Attila így még nem ragadt be a rajtnál, a PAFC viszont már igen; ilyen kevés ponttal ritkán vezetik négy forduló után az NB I-et; megnézzük, mire szokott menni Horváth Ferenc „exei” ellen – a forduló legjei következnek.

Újpest  Videoton  Vasas  Varga Roland  Rácz Ferenc  Puskás Akadémia 

Eddig a Ferencvárosé 2017 leggólerősebb igazolása!

2017-07-31 15:04:27

A labdarúgó NB I 3. fordulóját követően szokásos hétfői visszapillantónkban megvizsgáltuk, mikor fordult elő legutóbb, hogy már ilyen korán nincs hibátlan csapat az élvonalban. Kiveséztük a ferencvárosi gólvadászok különböző sorozatait, megnéztük, mikor volt legutóbb élen a DVTK, arra viszont nem találtunk példát a legutóbbi harminc évben, hogy az Újpest egymás után három 2–2-t játszott volna. Ellenben megismerkedhetnek a diósgyőriek 20 éves üdvöskéjével, az új idény első 21 év alatti gólszerzőjével, a Felcsútról szerződtetett Óvári Zsolttal.

Újpest  Óvári Zsolt  NB I-es legek  NB I  Ferencváros  FTC 

Az egyikről lemondott Doll, a másik élete formájában – derbihősök

2017-07-24 15:18:11

A labdarúgó NB I 2. fordulója után a szokásos hét eleji visszapillantónkban fókuszban a derbihősök, a pályafutása legeredményesebb hét meccsét produkáló Varga Roland és az első NB I-es gólját volt csapata ellen megszerző Nagy Dániel; a DVSC pocsék rajtja (amikor legutóbb két zakóval kezdett  kezdett a Loki...) és Bódog Tamás, az őszinteség bajnoka.

Újpest–FTC  Újpest  derbi  Varga Roland  Nagy Dániel  NB I-es legek 

Még Puskáséknak is ritkán sikerült az, ami Eppeléknek!

2017-07-17 14:57:29

A Nemzeti Sport Online a 2017–2018-as NB I-es évadban sem szakít a hagyományokkal, Ebben a szezonban is összegyűjtjük a fordulóhoz kötődő érdekességeket, statisztikákat, legeket. Kezdjük is a sort a Puskás Ferencék rekordját üldöző Eppel Mártonékkal, majd folytatjuk a debreceni burleszkkel, Horváth Ferenc rajtjaival, az első gólok szerzőivel, no meg az Újpest-tábor üzenetével.

Újpest  Puskás Ferenc  NB I-es legek  NB I  Eppel Márton  Debrecen 

A Loki és Tőzsér mélypontja; Moniz óta nem kapott négyet a Fradi

2017-05-21 12:32:24

A labdarúgó NB I 32. fordulóját követő, szokásos hét eleji összeállításunkban ezúttal megnéztük, mikor szenvedett legutóbb hasonló vereséget a DVSC és az FTC, a végigvesszük az utolsó forduló lehetséges forgatókönyveit a bajnoki cím, illetve a bennmaradásért folyó csata szempontjából. Visszatekintünk a legutóbbi, 1989-es „bajnoki döntőre”, amit az akkor is listavezető Honvéd megnyert az MTK ellen.

Tőzsér Dániel  Thomas Doll  Ricardo Moniz  NB I-es legek  NB I  Ferencváros 

A Fradi–Újpest derbi dönt a kiesésről, ha...

2017-05-15 15:03:29

A labdarúgó NB I 31. fordulója után sem tisztult a kép, ami a bennmaradásért folyó harcot illeti (a bajnoki cím kérdése sokkal egyszerűbb: a Vidi csak akkor lesz bajnok, ha több pontot szerez, mint a Honvéd). A már biztosan búcsúzó Gyirmótot nem számolva öt klubot fenyeget a kiesés réme. A fordulóra visszatekintő, a legutóbbi játéknap érdekességeivel, legjeivel foglalkozó visszapillantónkat ezúttal a bennmaradásért zajló „háborúnak” szenteljük. Végignéztük, mely klubok milyen esetekben biztosíthatják első osztályú tagságukat – akár még az FTC–Újpest derbi is dönthet a kiesésről.

Újpest  NB I-es legek  NB I  MTK  Fradi  Ferencváros 

Mit tettek Mezőkövesden Pintér csapatával? Szivics „ajándéka”

2017-05-08 16:56:10

A labdarúgó NB I 30. fordulója után az előző hét legnagyobb vereségét elszenvedő Mezőkövesddel foglalkozunk kiemelten az InStat elemzőrendszer statisztikáit felhasználva. Mi vezetett ahhoz, hogy az 5. helyen telelő újonc immár a bennmaradásért harcol? Emellett szó lesz a Megyeri úton páratlan sorozatot produkáló Paksról, az újpesti Jonathan Heris öngóljáról, a hét újoncáról, Szalánszki Gergőről, ahogy a Videotonban a „külföldi” gólok sorát lezáró Géresi Krisztiánról is.

Tomiszlav Szivics  Pintér Attila  NB I-es legek  NB I  Mezőkövesd 

Idén két „magyar” lőtt gólt a Vidiben: Suljic és Vinícius

2017-05-01 13:49:49

A labdarúgó NB I 29. fordulójára visszatekintő, szokásos hét eleji cikkünkben fókuszban a Videoton és a Ferencváros gólszerzői. A Fradihoz jöhet bárki, úgy tűnik, a mostani idényben is Böde lesz a házi gólkirály, míg a Vidinél továbbra is az „ics” végű játékosok viszik a prímet. A hét jelenetei között természetesen felidézzük Eppel Márton meg nem adott találatait, a Lipták Zoltán–Kassai Viktor-affért és a mezőkövesdi Molnár Gábor óriási edzőfektető ziccerét is.

Videoton  Paulo Vinícius  NB I-es legek  NB I  Ferencváros  FTC